Madona navukla gnev publike: Usred koncerta isprozivala fana invalida VIDEO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 09:06

Madona navukla gnev publike: Usred koncerta isprozivala fana invalida VIDEO

Madona je napravila gaf usred nastupa na svojoj turneji "Celebration" i osramotila se pred publikom.

Snimak na kojem se žestoko izblamirala brzo se proširio društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako pevačica govori jednoj osobi iz publike: "Šta radiš sedeći tamo? Šta dobijaš sedeći?"

Ispostavilo se da je Madonin obožavatelj bio u invalidskim kolicima...

Nakon što je tim komentarima pevačica prekinula koncert, shvatila je da je pogrešila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i brzo se izvinila svim prisutnima:

"Oh, ok. Politički nekorektno. Izvinite zbog toga. Drago mi je što ste ovde", rekla je pevačica.

Naravno, snimak je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Ljudi dosta plaćaju da te vide, nemoj ih tako omalovažavati", "Veoma bezobrazno", "Išla sam na koncert nekoliko meseci posle operacije i hemoterapije i nisam mogla da izdržim sve vreme. Užasnula bih se da se ovako proziva“, glase tek neki od brojnih komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.