Madona izjavila ljubav poznatom glumcu: Još sam zaljubljena u tebe

Izvor: B92, 05.Dec.2016, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona izjavila ljubav poznatom glumcu: "Još sam zaljubljena u tebe"

Pevačica javno priznala da bi se opet udala za poznatog glumca ukoliko kupi njihovu sliku sa venčanja.

Na humanitarnoj večeri u Majamiju, Madona i Šon Pen su vodili aukciju svojih venčanih fotografija iz 1985. godine.

Madona je tim povodom javno priznala da bi se ponovo udala za Šona Pena pred puno prijatelja, ali samo pod uslovom da ponudi 150.000 dolara na aukciji. Ona je rekla da je još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaljubljena u Šona i da ga sada voli mnogo više nego kada su bili u braku. Šon se šalio na njihov račun, pričajući pikantne detalje iz njihovog braka.

Na večeri se sakupljao novac za afričku državu Malavi, a među slavnima koji su došli da podrže ovu akciju bili su Leonardo Dikaprio, Kortni Lo i komičar Kris Rok. Sakupljeno je oko 7,5 miliona dolara.

Dosad neobjavljene fotografije Madone i Šona Pena s njihovog venčanja prodate su za 230.000 dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madona izjavila ljubav poznatom glumcu: “Još sam zaljubljena u tebe"

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2016

Pjevačica javno priznala da bi se opet udala za poznatog glumca ukoliko kupi njihovu sliku sa vjenčanja...Na humanitarnoj večeri u Majamiju, Madona i Šon Pen su vodili aukciju svojih vjenčanih fotografija iz 1985. godine...Madona je tim povodom javno priznala da bi se ponovo udala za Šona Pena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.