Madona bi volela da popije piće s Marin Le Pen

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona bi volela da popije piće s Marin Le Pen

Američka pop zvezda Madona rekla je danas da bi volela da "popije piće" s vođom francuskog ekstremno desničarskog Nacionalnog fronta Marin le Pen, da čuje "iz njenih usta" u šta ona veruje, a istovremeno je izrazlila podršku satiričnom francuskom nedeljniku "Šarli ebdo" i rekla da životi novinara tog lista "nisu izgubljeni uzalud".

"Možda nisam razumela Marin le Pen, nisam sigurna i iznad svega ne želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << počnem rat", rekla je Madona za francusku televiziju "Canal Plus".

"Sa mnom ljudi imaju ideju o tome ko sam, za šta se angažujem, u šta verujem, i često kada popiju piće sa mnom i razgovaraju sa mnom odu sa drugačijim mišljenjem", dodala je pop zvezda.

"Ono što želim jeste mir u svetu, pa je prema toma moja prva misao kada pomislim na Marin le Pen da bih volela da je sretnem, da s njom porazgovaram, da mogu da čujem iz njenih usta direktno u moje uši u šta ona veruje kada su u pitanju ljudska prava, ne samo u Francuskoj nego u celom svetu, to je vrlo važno za mene", rekla je Madona.

Američka zvezda je prilikom svoje poslednje turneje 2012, objavila video klip na kome se Marin le Pen pojavljuje s kukastim krstom na čelu. U nastupu u pariskoj Olimpiji, jula 2012, nije pustila taj kontroverzni klip, već je odala počast "toleranciji" Francuske.

Madona (56) je zatim dugo grlila Luca, karikaturistu nedeljnika "Šarli ebdo", koji je takođe bio gost emisije.

"Mislim da vaši životi nisu izgubljeni uzalud", rekla mu je Madona sa suzama u očima misleći na žrtve terorističkog napada 7. januara u kome je desetkovana redakcija tog satiričnog nedeljnika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.