Madona: Ledi Gaga nije ja!

Izvor: Kurir, 01.Jun.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona: Ledi Gaga nije ja!

Pop zvezda otpevala je na kraju pesme "Ikspres jurself" (Express Yourself) koju je izmiksovala sa hitom Ledi Gage Born This Way

TEL AVIV - Pop zvezda Madona je, pored poruke mira na koncertu u Tel Avivu, kojim je započela svetsku turneju, iznela i pomalo zajedljiv komentar na račun mlađe koleginice Ledi Gage.

"Ona nije ja!", otpevala je 53-godišnja zvezda na kraju pesme "Ikspres >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jurself" (Express Yourself) koju je izmiksovala sa hitom Lejdi Gage "Born dis vej" (Born This Way).

Ta pesma, koju je Lejdi Gaga lansirala pre oko četiri godine i koja je postigla ogroman uspeh, po mišljenju mnogih ljubitelja pop muzike, veoma je slična Madoninoj dens numeri iz 80-ih godina, preneo je AFP.

U nedavnom intervjuu, Madona je za hit singl njene koleginice izjavila kako je to "divan način da se ponovo napravi moja pesma", dodavši da prepoznaje promene akorda u pesmi.

"Pesma je .... interesantna," bio je komentar pop dive na pesmu Ledi Gage.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madona peva pesmu Lejdi Gage

Izvor: Story, 01.Jun.2012

Nakon što je objavila novi album pod nazivom MDNA, Madona je otpočela njegovu promociju širom sveta, a ovoga puta posetila je Tel Aviv. Zanimljivo je da je pop ikona na prvom koncertu u prestonici Izraela izvela pesmu Lejdi Gage, Born This Way...foto: Madona, promo

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.