MADONI POKLONIO GROBLJANSKO CVEĆE, ONA POLUDELA

Izvor: Kurir, 06.Sep.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MADONI POKLONIO GROBLJANSKO CVEĆE, ONA POLUDELA

VENECIJA - Na Venecijanskom festivalu Madona je pokazala svu svoju nekulturu. Na pres konferenciji od obožavaoca je dobila hortenziju, a pošto mu se zahvalila i cvet stavila ispod stola, prezrivo je rekla da to cveće ne podnosi, što obožavatelj očito nije znao.

"Prezirem hortenzije, on to očito ne zna", rekla je. Izjavu su svi čuli budući da joj je mikrofon bio uključen. Loša glumica, a prema kritikama i rediteljka, ispljuvala je i ponizila tako pred TV kamerama svog obožavatelja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Madona dobila grobljansko cveće! (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Sep.2011

Na Venecijanskom festivalu Madona je pokazala svu svoju nekulturu. Na pres konferenciji od obožavaoca dobila je grobljansko cveće, a pošto mu se zahvalila i cvet stavila ispod stola, prezrivo je rekla da to cveće ne podnosi....Na konferenciji za medije jedan član publike došetao se do Madonninog...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.