MADONA SE UDAJE?

Izvor: Kurir, 14.Avg.2010, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MADONA SE UDAJE?

Kraljica popa Madona (Madonna) i njen 30 godina mlađi ljubavnik Hesus Luz (Jesus Luz) mogli bi da se venčaju u Sankt Peterburgu piše sajt RT - Prajm tajm Raša (RT Prime Time Russia).

Madona, koja je u ovom gradu održala koncert u okviru turneje "Stiki end svit" (Sticky & Sweet) boravila je u "severnoj Veneciji" sa svojim ljubavnikom koji je navodno izjavio kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mu se Rusija veoma dopala, što je pevačicu navelo na ideju o venčanju u Konstantinovskom dvorcu.

Iz Konstantinovskog dvorca, kako se navodi, nisu potvrdili su da je stigla i zvanična aplikacija za venčanje, ali da je uprkos tome što je ovaj čin potrebno najaviti mnogo ranije u Madoninom slučaju dovoljno tek par dana.

Sajt navodi da su na ovom mestu ljubavne zavete dale i Madonine kolege Elton Džon (John), Sting i Tina Tarner (Turner).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.