MADONA OTVARA ŠKOLE U MALAVIJU!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2012, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MADONA OTVARA ŠKOLE U MALAVIJU!

Madona otvara deset novih škola u Malaviju, objavili su svetski mediji! Pevačica je potpisala ugovor sa humanitarnom organizacijom „Bild on“, koja je za poslednjih 19 godina izgradila 54 obrazovne ustanove u ovoj nerazvijenoj zemlji.

Učiti, učiti i samo učiti!

Madona otvara deset novih škola u Malaviju, objavili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svetski mediji!

Pevačica je potpisala ugovor sa humanitarnom organizacijom „Bild on“, koja je za poslednjih 19 godina izgradila 54 obrazovne ustanove u ovoj nerazvijenoj zemlji.

- Mnogo sam toga naučila u poslednjih nekoliko godina. Partnerstvo sa ovom organizacijom dalo mi je novo samopouzdanje. Gradićemo manje škole i verujem da ćemo uspeti da ispunimo obećanja - rekla je Madona.

Novim projektom biće obuhvaćeno mnogo više dece nego što je planirano, odnosno najmanje 1.000 godišnje.

Madona je posebno vezana za Malavi jer je usvojila dva deteta baš iz ove siromašne zemlje.

(D. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.