LEPA BRENA: MADONA I JA SMO ŠAMPIONI

Izvor: Kurir, 09.Feb.2012, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA BRENA: MADONA I JA SMO ŠAMPIONI

Videla od Brene, pa i ona uzjahala. Madonin spektakularni nastup na poluvremenu finala Superboula imao je scenske elemente koje je Lepa Brena patentirala još pre 20 godina! Svetska pop zvezda je na bini jahala mladića, baš kao što je to nekada u Slatkom grehu činila srpska folk zvezda penjući se na ramena Saši Popoviću.

Videla od Brene, pa i ona uzjahala.

Madonin spektakularni nastup na poluvremenu finala Superboula imao je scenske elemente >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje je Lepa Brena patentirala još pre 20 godina! Svetska pop zvezda je na bini jahala mladića, baš kao što je to nekada u Slatkom grehu činila srpska folk zvezda penjući se na ramena Saši Popoviću.

Pozvali smo Brenu da nam kaže šta misli o Madoninom performansu, koji neodoljivo podseća na njen.

- Kad si šampion, stoji ti da se zezaš, a kad nemaš kvalitet, onda je sve džabe. Mi smo ovde uvek kaskali za svetom, zahvaljujući ratovima i krizi, a mene je lično najviše zabavljalo šta će da kažu lažni moralisti. I to „jahanje“ me uvek zabavljalo upravo zato što su se lažni moralisti prvi javljali! Uvek glasam za performans, jer je to moj način da se obračunam s tim lažnim moralom! A što se Madone tiče, neka neko proba da bude M, a ne Madona, jer ona je meni jednostavno odlična - rekla je Brena za Kurir.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska pop diva iskopirala Brenino "jahanje"! (FOTO)

Izvor: S media, 09.Feb.2012

Svetska pop ikona zajahala mladića na sceni, baš kao što je pre 20 godina srpska folk zvezda jahala Sašu Popovića

Nastavak na S media...

Lepa Brena: Madona i ja smo šampioni

Izvor: Svet plus, 09.Feb.2012

Nastup Madone na Superbolu imao je iste scenske elemente kao nastup Lepe Brene pre nekih 20 godina.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.