Gaj Riči već našao zamenu za Madonu

Izvor: Blic, 23.Okt.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaj Riči već našao zamenu za Madonu

Nemojte sažaljevati Gaja Ričija, piše "LA Times". Svakako će "izvući" milione od razvoda sa Madonom, a već je našao i novu devojku. Naime, britanski reditelj je od nedavno u vezi sa britanskom glumicom Keli Rajli (31) koja će se pojaviti u njegovom najnovijem filmu o Šerloku Holmsu, prenosi "US Weekly".



Crvenokosa Keli je zapažena pozorišna i filmska glumica, koja je ostvarila je uloge u filmovima "The Libertine", gde je glumila sa Džonijem Depom, "Mrs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Henderson Presents" sa Džudi Denč kao i u filmu "Gordost i predrasude" sa Kirom Najtli. Rođena je 1977, iste godine kada se mlada Madona preselila u Njujork i započela svoju karijeru kao manekenka i plesačica.

Kako piše "US Weekly", 18. oktobra, samo tri dana nakon što su Madona i Gaj potvrdili da se razvode, Gaj je svog vozača zamolio da ode do njegove kuće i spakuje njegove najnužnije stvari. Te noći Gaj je odseo u hotelu u engleskom gradiću Čatam, gde je takođe prenoćila i Keli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.