Elton Džon proziva Madonu

Izvor: Politika, 06.Avg.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon proziva Madonu

LONDON - Britanska zvezda Elton Džon izjavio je da je karijera Madone „gotova” i da pop zvezda izgleda kao striptizeta.

Madona i Elton Džon su u dugogodišnjoj svađi, a on je nedavno podgrejao sukob jer je u jednoj tv emisiji izjavio je Madonina karijera, a njen izgled je uporedio sa striptizetom.

On je rekao i da mu smeta njeno stalno prozivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i „pljuvanje” po Ladi Gaga, prenose britanski tabloidi.

Elton i Gaga su veliki prijatelji i ona je kuma njegovog sina Zakarija.

„Zašto je takva gnjavatorka? Njena karijera je gotova. Turneja joj je prošla katastrofalno. Da Madona ima imalo zdravog razuma, ne bi ulazila u danas pesme već bi nastavila da bude sjajan pop izvođač. To zaista radi sjajno. Ali ne, ona pokušava da nešto dokaže. Izgleda kao striptizeta i grozna je prema Gagi”, izjavio je Elton Džon. 

FoNet

objavljeno: 06.08.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.