Da li su Madona i Šon Pen na dobrom putu da obnove romansu?

Izvor: Svet, 29.Dec.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su Madona i Šon Pen na dobrom putu da obnove romansu?

Bio je to buran brak, pun teških reči, a kako se pričalo, i teških ruku. Madona i Šon Pen činili su jedan od najpopularnijih parova osamdesetih, ali razlike u karakterima i „nepomirljive suprotnosti“ nisu im dozvolile da opstanu zajedno. Čak je u više navrata morala da interveniše i policija kako se do kraja ne bi pobili.
Ipak, i pored svih nesuglasica, kraljica popa i slavni glumac do danas su ostali najbolji prijatelji. Čini se da je proteklih meseci to >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prijateljstvo intenzivnije nego ikad, posebno otkako je oskarovac raskinuo sa Šarliz Teron, a Madona ušla u žestoke borbe sa bivšim mužem Gajem Ričijem oko starateljstva nad sinom.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.