Bilo joj dosadno: Madona kuckala poruke, pa izbačena iz pozorišta

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilo joj dosadno: Madona kuckala poruke, pa izbačena iz pozorišta

Umesto da uživa u predstavi Madona je nedavno u pozorištu kuckala poruke na telefonu, pa je na kraju bila i izbačena.
Osoblje pozorišta “Newman Theater” u Njujorku opomenulo je slavnu pevačicu jer je na predstavi “Hamilton” iz prvog reda u publici stalno kucala poruke i tako ometala glumce na pozornici. I publika nije ostala imuna na njeno “igranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << telefonom”.
Međutim, pošto je muzička diva i posle nekoliko reagovanja ignorisala upozorenja, reditelj mjuzikla Lin-Manuel Miranda zabranio joj je druženje sa glumcima iza pozornice, nakon završene predstave.
Miranda često zove zvezde na predstave i objavljuje fotografije sa njima na društvenoj mreži, ali Madonu je s razlogom oterao kako bi naučila šta je pristojno ponašanje“, rekli su prijatelji.
Draga Madona, jel se tako pomašaju dame u tvojim godinama?!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilo joj dosadno: Madona kuckala poruke, pa izbačena iz pozorišta

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Umesto da uživa u predstavi Madona je nedavno u pozorištu kuckala poruke na telefonu, pa je na kraju bila i izbačena...Osoblje pozorišta “Newman Theater” u Njujorku opomenulo je slavnu pevačicu jer je na predstavi “Hamilton” iz prvog reda u publici stalno kucala poruke i tako ometala glumce...

Nastavak na Scandal.rs...

Ne ume da se ponaša: Kraljicu popa izbacili iz pozorišta

Izvor: B92, 22.Apr.2015, 19:11

Umesto da uživa u predstavi, pevačica je kucala poruke na mobilnom telefonu...Madona je bila u prvom redu u pozorištu "Njumen teatar“ i umesto da uživa u predstavi, ona je sve vreme kucala sms poruke i ometala aktere na bini. Osim njih, i publika se bunila, pa je tako Madona ostala uskraćena za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.