dr Jasmina Vučić Peev: Četvorostruki auto-genocid unutrašnje politike Srbije i kako spasiti narod

Izvor: KMnovine.com, 25.Jun.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

dr Jasmina Vučić Peev: Četvorostruki auto-genocid unutrašnje politike Srbije i kako spasiti narod

Predsednica vlade Srbije, izjavljuje u Londonu, u junu 7528. godine, da se ''migrantima daje srbsko državljanstvo''. A stranci se čude na Tviteru, zašto je baš srbski pasoš taj, koji se najviše uzima u svetu?


   

   












>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<




Piše: Dr med Jasmina Peev



Iza ovog pitanja, krije se strahovita istina koja prikriva najgore zločine protiv srbskog naroda.

Kod nas se u javnosti malo ili uopšte ništa ne čuje o politici prema ljudima koji beže iz domovine zahvaćne ratom ili bedom. Ako i nešto dopre do medija to je da sy po centrima za ''izbeglice'' tuče česte, da naši sugrađani ne smeju da izlaze napolje posle sumraka, da im pljačkaju bašte, da država gradi 7 000 stanova za ''migrante'', da neka deca bez znanja jezika imaju pravo na srbske besplatne školske knjige... Kao, niko ne zna, koliko ih je tačno u našoj zemlji, jer dolaze i odlaze, bez da iko vidi kada i kako. Statistički podaci se očigledno skrivaju od naroda. I sama politika prema ''migrantima'' ostaje u magli - narod ne zna šta se dešava. Jedino pouzdano znamo da se kriminalna dela ''došljaka'' moraju skrivati od javnosti, pošto je Srbija prihvatila sa potpisom u Marakešu EU zakone po ovom pitanju. Na Radiju BG 1 kažu, ne znaju koliko migrantske dece, bez roditelja, žive na račun srbske države. Kažy i da je Jezuitski Servis za izbeglice najaktivniji kod nas na ovom polju.

Brzim pogledom na Jesuit Refugee Service, JRS organizaciju, se konstatuje da ona zbrinjava oko 10 000 migranata na Severno Američkom Kontinetnu - dakle, SAD i Kanada, dve od najjačix ekonomija sveta, imaju oko 10 000 potencijalnih klijenata za državljanstvo: KLIK NA VEZU⇗

Vidimo i da je samo 29 osoba zbrinuto u Mađarskoj u ovim jezuitskim centrima. Poljska je imala 202 zbrinuta lica. Jedina zemlja na njihovom sajtu, koja nema podatke o broju usluga je: Srbija. Znači, politika Srbije je sinhronizovana u tajnosti sa politikom jezuitskog JRS Europe koji su ustvari deo "Karitasa". Taj "Karitas" je u početku raspada Jugoslavije, donirao švajcarske vojne kamione Hrvatskoj u ime ''humanitarne pomoći''. Sada, prikrivaju broj izbeglica u Srbiji. Karitas je ''humanitarna'' vatikanska organizacija! A o Vatikanu sve znaju Srbi iz Bosne, čija su deca upravo kamionima odvođena sa Kozare direktno y Jasenovac. Danas, gotovo da nema više Srba tamo gde su vatikanski Jezuiti stavili svoja demonska stopala. Ove sotone koji se kunu da će sprovesti ''univerzalnu katoličku veru'' po celoj planeti, one nama sprovode migrantsku politiku u Srbiji! Ko ima vremena, dva i po sata, a zna engleski, nek pogleda dokumentarni film o Jezuitima i njihovim zlodelima:

POGLEDAJTE VIDEO:


Oko 30.30 može se videti Jezuitska zakletva i da im je dozvoljen svaki zločin koji jača katolicizam.

I dok na jednoj strani, administracija Trampa nastavlja da proizvodi bezbrojne ''migrante'' koje Jezuiti ''zbrinjavaju'', dotle, na drugoj strani, gradi zid kako bi sprečila dolazak ''uljeza'' iako su oni uglavnom hrišćani sa istom kulturom kao i same SAD. Hajveći broj autentičnih izbeglica, jesu rezultat njihovog sopstvenog imperijalističkog terorizma po svetu. Red bi bio da oni prime kao kolateralnu štetu te ljude. Ali ne, SAD se barikadiraju, zagrađaju zidovima a humanitarnost prepuštaju drugima. Stvaraju problem i rešavaju ga po Hegelovoj logici vladanja. Tu se naravno radi o dugoročnoj politici - bez obzira da li su demokrati ili republikanci na vlasti, Jezuiti diktiraju globalnu politiku u SAD i u svetu a kako to izgleda u praksi, pogledajte sami na ovom videu gde se i Tramp i Hilari Klinton dogovaraju sa vatikanskim kriminalcima:


POGLEDAJTE VIDEO:
Trump & Hillary Clinton Promote NWO at Jesuit Dinner PartyIt's the night after the third debate and Donald Trump / Hillary Clinton attend an evening of Jokes, Jesuit Jesters and Roasting at the 33rd Jesuit Dinner Party. In the speeches we hear Hillary's promotion of Pope Francis, Trump's threats against "anti-Catholic" rhetoric and even a mention of the "One World" Community Alfred E.

SAD i CIA imaju vrlo blisko i toplo prijateljstvo sa vatikanskim Jezuitima, naročito od kako je ''najveća demokratija sveta'' spasila stotine hiljada nacista koji su bežali sa vatikanskim pasošima kroz pacovske-CIA-hodnike ka Južnoj Americi. Jedni drugima služe i ruke miluju. Zajedno, diktiraju svoje politike svima, milom ili silom.

Ogromna mreža jezuitskih škola stvara njihove kadrove po celom svetu a ''edukacija '' im je jaka strana iako se niti žene niti rađaju decu: KLIK NA VEZU

Pošto lično imam državljanstvo jedne druge zemlje, evo saznanja po ovom pitanju, iz prve ruke. Da bi neko dobio švajcarsko državljanstvo, na primer, mora prvo da dokaže specijanoj komisiji punoj belih glava da se u periodu od zadnjih 10 godina saživeo sa novom domovinom. Zakon ne dozvoljava da neko sa Balkana pre isteka deset godina podnese zahtev, dok građani iz EU moraju da sačekaju samo 5 godina. Afrikanci takođe pripadaju grupi koja mora da dokaže deset godina besprekornog ponašanja kako bi došli do crvenog pasoša sa belim krstom. Nekoliko policijskih dosijea, svedočenja i izlaska pred razne komisije je potrebno kako bi se pokazalo da kandidat za državljanstvo

1. zna dovoljno jezik
2. poznaje istoriju Švajcarske, običaje i geografiju (pitanja su ponekad i teža nego što obični građani ove zemlje mogu da odgovore)
3. ima čisti izvod iz policije, to jest nikakvo anti-državno delo ili najmanjy kriminalny aktivnost, saobraćajni prekršaj, dugove...
4. ne živi od bilo koje pomoći i da je u radnom odnosu
5. da ima švajcarske prijatelje koji će svedočiti, kako je prilagođen, da ima aktivitete u društvu nove domovine...

Sve to nije dovoljno! Treba platiti! Otprilike - jednu mesečny platu. I na kraju, treba dati zakletvu. Obavezati se: ''...nikada nećy izdati novu domovinu... nikada neću raditi protiv nove domovine.. poštovaću i uvažavati sve što je švajcarsko...''

Pošto svaki Kanton ima svoje zakone, lokalni zakoni nekih nemačkix kantona sprečavaju strance da postanu Švajcarci i bez razloga - dovoljno je da se nekom domaćinu došljak ne sviđa kako bi bio odbijen, zauvek! Praktično to znači, da se i zajednica pita: ''hoćete li primiti ove strance u naše društvo?'' Autobiografije sa svim ličnim podacima su javno objavljene u opštini i svaki građanin opštine može da proveri o kom kandidatu se radi, odakle je, poznaje li ga... i da razmisli da li ga hoće ili ne u svojoj zajednici. Volja domaćinske zemlje ima prioritet nad željom stranca.Švajcarska je zemlja kojom vladaju Jezuiti - oni ne primaju lako goste i ne daju državljanstvo na poklon! Tu se čuvajy, ipak, sva pokradena blaga sveta. Jezuiti tu naravno održavaju homogenitet svojih teritorija kako to čini i Tramp sa svojim zidom prema Meksiku.

Stvaranje ''kosovskih čvorova'' je tako nemoguće. Zato je referndumom, zabranjeno muslimanima da grade džamije koje bi bile višlje od švajcarskih zdanja - islam ne prolazi u ovoj zemlji koja brani svoj identitet, svoje običaje i svojy demografsku strukturu. Cela porodica jednog muslimanskog deteta, koje nije htelo da se ''prlja sa nevernicima'', dajući ruku svojoj učiteljici, ne može da dobije državljanstvo. Nisu se prilagodili domaćim običajima i za njih nema nikakve mogućnosti da ikada budu primljeni kao istopravni građani Švajcarske.


   

   







Sasvim je jasno da neke zemlje ne dozvoljavaju ''migrantima'' da prime državljanstvo i da se nasele. Ovakva demografska politika je politika prezervacije sopstvene demografske slike. U mraku naše unutrašnje politike, ipak se nazire da to kod nas nije slučaj - migrantima se poklanja državljanstvo, a mi ne znamo ni kada, ni kako, ni pod kojim uslovima. Prema ''čuo -kazala'', moglo bi ih biti oko 10 000 u našoj Srbiji. Mala Srbija, za čudo, izgleda da ima isto toliko ''migranta'' koliko i silne SAD i Kanada zajedno!? I njima grade stanove pre nego što i stignu kod nas! Čak im treba 7 000 stanova - što su dva mala gradića! A socijalni mediji nas obaveštaju, da naš pasoš postaje ''najtraženiji''... ili drugačije rečeno, onaj koji se najviše poklanja. Neverovatno zar ne? Ti isti Jezuiti koji upražnjavaju restriktivnu politiku prema migrantima na svojim prostorima, kod nas, u Srbiji, čine suprotno: naseljavaju strancima naše zemlje.

A kad dodatno, Nacionalna služba za zapošljavanje šalje naše icškolovane ljude da rade po svetu, onda je to dupli auto - genocid: i demografski, i ekonomski, jer sy posledice identične ubijanju Srba. Školovati stručnjake košta neizmerno skupo i roditelje i državu, a druge zemlje profitiraju od gotovih stručnjaka koje je Srbija odgajila pod teškim uslovima - to je EKONOMSKI AUTO-GENOCID koji se pod okriljem ove vlade neometano sprovodi. Rasprodaja zemlje, fabrika, preduzeća, banaka... jeste samo materijalni gubitak koji može da se nadoknadi, ali odlazak žive sile, JESTE genocid, ekonomski genocid, jer otuđivanje jeste jedna vrsta smrti. Lekari, informatičari, inženjeri, šoferi... se šalju u inostranstvo uz saučenstvo ''nacionalnih '' centara za zapošljavanje?!? Gospode Bože, koja je to perfidnost veleizdajnika! Pa kako ''nacionalni'' centri mogu da rade samo za profit stranih država koji nam besplatno uzimaju sok života, samu krv domovine - našu najbolju zdravu decu? A ako ti naši pečalbari i izrode porod - on silom prirode postaje deo društva u kome živi. Put za nazad ne postoji, jer se sve čini da se ne vraćamo... nema za dijasporu nikakvih programa iako ona poseduje i znanje i moć za pravu regenaraciju zemlje. Treća generacija Srba, uglavnom je previše otuđena da bi mogla da se vrati... to je DEMOGRAFSKI AUTO-GENOCID.

Pod Titom su nam i novorođenčad nestajala. Sada ne znamo ni koliko ih je pokradeno. ''Vlada'' ne čini ništa da se zaustavi zločin i krivci pohvataju. A iako se dobro zna, da nema žene koja nije ostala neoštećena posle abortusa, psihički ili fizički - ništa se ne čini da se spreče dalje žrtve! Ubijanje dece i odvođenje mladix JESTE TAJNA USPEŠNOG GENOCIDA koji sy Jevreji praktikovali nad Kanaantskim življem. Ove tajne se prenete na Jezuite, posle krstaških ratova. Zato su nam uvek ubijali i decu i žene u ratovima, abortusima, krađom beba... Jedino ubijanjem dece, može da se ubije narod. Stotine hiljada abortusa se vrše po zemlji koja vapi za decom! A prazna sela vape za ljudima! Ona bi se mogla poklanjati mladim srpskim parovima koji imaju planove za porodicu, rast, opstanak... ali, izgleda, da se sela prebrojavaju u drugu svrhu - ''migrantima'' sa islamskim korenima će biti darovana kao i besplatni stanovi koji se grade za njih.

Predsednik države AV je rekao da migranti donose mladost!
Ne postoji plan za opstanak mladih u zemlji Srbiji ali postoje planovi za prihvatanje ''došljaka'' sa islamskom pozadinom. Demografski auto-genocid ovih razmera koji se vodi aktivno šaljući ljude u tuđinu i ubijajući decu pri abortusima, krađom beba, nepodržavanjem trudnica... je katastrofalan. Neviđen!


   

   




Nedostatak prevencije protiv konzumiranja alkohola koji spušta testosteron i direktno smanjuje mušku potenciju kao i sterilisanje mladih muškaraca sa mekom plastikom (bisfenol -A, pftalati) - može da se smatra vrstom indirektnog demografskog auto-genocida koji smanjuje broj Srba. Konzumacija pesticida, GMO, radioaktivnog mesa i hrane... takođe! Čak i ne reagovanje ''vlade'' na ratne zločine počinjene od NATO-a, na trovanje životne sredine, može da se posmatra kao demografski auto-genocid. Nametanje eutonazije, mandatornog davanje organa, vakcinacije sa virusom hepatitisa B ili papiliom virusom... jeste genocid svoje vrste kao i upotreba mnogih toksičnih lekova koji kao sporedno dejtsvo imaju i samu smrt (psihofarmaka; ''lekovi'' protiv holesterola...).

Neobezbeđivanje organske zdrave hrane svakom detetu, neobezbeđivanje čiste pitke vode, čistog vazduha... takođe jeste GENOCID.

Bez obzira koliko to bolelo, moramo priznati da samo jedan jedini logičan odgovor za ovakva dešavanja jeste: namerno, planiranom politikom, Jezuiti nas uništavaju u kolaboraciji sa veleizdajničkom prodanom vladom. Ne smemo zatvoriti oči pred činjenocom da je genocid nad Srbima postao pitanje unutrašnje politike.

U isti kontekst, možemo da stavimo i neverovatnu auto-genocidnu politiku koju vodi sinhronizovano, cela vlada Srbije, prema Kosovu i Metohiji - odvajanje Srba od matice i stvaranje ''kosovara'' je identično stvaranju ''montenegrinaca'', ''makedonaca'', bugara'', ''krvata''... Čisti POLITIČKI AUTO-GENOCID osmišljen pre mnogo vekova upravo u Vatikanu a sprovođen u toku vremena od svih izdajnika roda svoga! 3ato da se ne čudimo zašto svi predsednici s vremena na vreme trknu do tog pedofislkog zmijskog gnezda u kome se kuju hiljadugodišnji genocidni planovi protiv Slovena koji su se do nedavno svi zvali Srbi!
Vreme je da razumemo šta nam to radi Vatikan? Kako radi da nas uništi?

Ne može biti prozirnije da Vatikan preko svoje Jezuitske organizacije, otvoreno i javno, pomaže i podržava naseljavanje Srbije strancima, upravo onima, koji se ne asimiliraju, to jest, zadržavaju svoju sotonsku pedofilsku veru koja im dozvoljava da ''žene'' devojčice od 5 godina! Indirektno preko ''Nacionalnog'' zavoda za zapošljavanje kome su nametnuti zakoni u interesu EU (Vatikana), Vatikan pomaže odseljavanju i otuđenjy mlađih Srba od matice! On podržava iz mraka svojih diplomatskih podruma i ''razgraničenje'', otcepljenje, bratoubilačke ratove, sve neprijatelje Srba i svega što je anti-srbsko ... Zato bi EU i Vatikan, mogli da tužimo za DEMOGRAFSKI I EKONOMSKI GENOCID. Zabraniti im prisustvo na našim prostorima, bi bilo najmanje što se mora, pod hitno učiniti. Takođe POLITIČKI GENOCID bi trebao da stoji na stolu svakog pravnika, Crba, rodoljuba, jer je jasno da jasnije ne može biti, zašto nam se nameću ''razganičenja'', bratoubilački ratovi, otcepljenja...

Kao četvrto oružje, Jezuiti koriste KULTURNI GENOCID koja ''naša vlada'' sprovodi besprekorno:

- cama reč SRB se proteruje, premazuje pojmovima kao ''zapadni Balkan'', Slaveni, barbari, Mezija...
- naši toponimi se prekrštavaju, kako se to upravo radi po celom Kosovu i Metohiji
- namećy ce nemoralne zapadne ''pedagoške'' norme kao rana seksualizacija dece, transvertizam, transdžendirzam...
- cvako veče na našim programima slušamo šiptarski, romski... U udarno vreme, kad radni Srbi stižu kući, prvo moraju da odslušaju na stranom, neprijateljskom jeziku, tuđe programe u sopstvenoj zemlji.

Švajcarska ima 4 oficijelna jezika, ali svaka regija ima programe na svom jeziku. Naravno, jezici se ne mešaju i svako ko govori više jezika može da promeni program i sluša neko drugo jezičko podruje. U Srbiji Srbi moraju da slušaju šiptarski i romski iako ne razumejy. To je bila i politika Tita koji nas je skoro uništio... da nismo znali ko smo.


   
Ilustracija: Thinkstock    








- govorni srbski jezik, predivan, star, sa 7 deklinacija i izvanrednom jasnošću, se germanizuje, poturčuje, anglo-saksonizuje... pa čak i hrvatizuje - muzika, filmovi... su nam satanizovani po holivudskim šemama a naše predivne frule, gusle, pesme... ponižene i bačene u zaborav
- venecijanska komisija, u gradu u kome su se do ne tako davno Sloveni prodavali u ropstvo Arapima, danas diktira politku koja predviđa otuđenje srbskih crkava od srbskog naroda u Crnoj Gori; pravoslavna crkva na Novom Brdu je upravo pretvorena sa nemačkim sredstvima u katoličku: KLIK NA VEZU⇗ ; hiljadama godinaunazad Jezuiti pretvaraju naše bogomolje u njihove a i danas, pred našim očima, to besramno čine.

Jasno je kao dan da ''vlada'' Srbije radi protiv sopstvenog naroda na ekonomskom, demografskom, kulturnom i političkom nivou. Može se govoriti o auto-genocidu koji se upravo počinjava unutrašnjom politikom, na ta sva četiri polja, protiv Srba.

Zato, narod ne sme nikako da čeka bilo kakvu pomoć od sluga vatikanskih pedofila i mora sam da se organizuje - narod može bez vlade! Kad svaki pojedinac postane svestan svoje sopstvene moći, svog suvereniteta datom samim dolaskom na ovu planetu - onda on postaje kreativni član zajednice! To je pitanje momentalnog osvešćenja - evo sad, upravo sad, svako može sebe proglasiti suverenim, moćnim i kreativinim. Ni pokret žutih prsluka u Francuskoj nema vođu - horizontalan nivo, gde su svi vođe i predsednici, jest nova paradigma sa kojom se može gledati napred. Jednostavno, zdravi razum kaže: ljudi, moramo da činimo nešto! da nam mlade devojke / žene ne gube svoje prvence! Pomognimo im svi zajedno da odmah dobiju krov nad glavom, da ih skućimo, da imaju gnezdo za porod; tu bi mogli hiljade života da dobijemo... 

Dozvolimo mladim da okupiraju prazna sela pre nego što ih izdajnička vlada preda u ruke naših neprijatelja! Sva ekonomija države treba da služi ženi koja sa stomakom ispred sebe ne može da radi, vuče, trči... to je socijalna solidarnost, rodna ljubav koja još postoji u bledim tragovima u našoj kulturi. Solidarnost spašava, a ekstremna solidarnost bogati, leči, smiruje... Pomozimo mladim ženama da rađaju u sigurnoj sredini koja ih poštuje, jer daju život - to je zadatak cele zajednice i svih zakona ljudskih i jurističkih - da se štiti plod utrobe koji je novi život! Pošto samo ćerke prenose nacionalno biće na potomstvo, naročito treba obratiti pažnju na žensku decu i podržati je. To je prirodan zakon koji su Jevreji poštovali skoro 3 000 godina u izgnanstvu. Bez teritorije i bez jezika, oni su opstali poštujući samo to jedno pravilo: dete Jevrejke jeste Jevrejin; muškarci koji žene strankinje gube pripadnost narodu! Njihovi lingvisti su se 1947. sreli da izmisle reči za auto, avion... koje nisu postojale u Starom Zavetu. Jezik mrtav, nepostojeći, oživeo je! Zato - ćerke se ne smeju abortirati, ako nacija treba da preživi. Muškarci koji traže po svetu mlade trebaju znati da samo Srbkinja rađa Srbče!


Radi se o biti ili ne biti. Ovaj aktuelni ekonomsko-politički svet je stvoren od grupe psihopata koji zgrću ogromna materijalna bogatstva y sistemu koji nameće trudnici da radi do zadnjeg daha a decu trpa po obdaništima gde stranci glume i majke i očeve; gaje ih kao piliće za klanje da bi dobili sluge, robove... koji će dalje proizvoditi profit bez obzira na sve. 
Narodu srbskom ne trebaju takvi u anglo-saksonskim zemljama školovani fićfirići koji se slepo drže jezuitskih linija MMF-a, NATO-a, Svetske banke. Spas Srbije je u nama samima - u našim bićima imamo upisane moralne kodove koji još prkosno svetle u mraku koji nam se nameće. Tu ima snage da majke osnuju škole gde će poučavati svoju decu po sopstvenim kodovima; da se stvaraju besplatni servisi najrazličitijih vrsta; da se sade voćke na gerilski način na svakom ćošku; da dete može da ubere na svakom pedlju organski plod koji je zdrav, darovan od Vaseljene... da voda, hrana budu darovi kako Čovek ne bi služio nikome nikada više! Da niko ne može da ga kupi za bednu mesečnu platu! Demografija bi onda bila stvar harmonije sa Univerzumom i Ljubavi. Ojačani, yjedinjeni, prosvećeni... pomeraćemo i planine, ako treba. Ne to nije utopija - to je predlog da Čovek uzme sopstvenu Moć u svoje ruke, da stvara Cvet koji želi... bez da čeka da mu vlada reši probleme.



Svima s blagosovom,
Dr med Jasmina Vučić-Peev
juna srbske 7528. godine

PS
1 . O paralelnom ekonomsko-političkom sistemu baziranom na suverenosti individue : http://www.kmnovine.com/2018/03/jasmina-peev.html
 
2. S obzirom da vatikanski pedofili zlostavljaju decu na svim kontinentima, milione dece, i da je problem globalan, umesno je i dopustljivo, da se svi zajedno tretiraju kao pedofili, što im pristaje: https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_Church_sexual_abuse_cases Naravno da to treba da važi i za muslimane koji sledeći muhamedanske zakone ''žene'' devojčice od 5 godina


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
 Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.