Zamena za Ozila stiže iz redova osvajača Kopa Libertadores!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena za Ozila stiže iz redova osvajača Kopa Libertadores!

Kolumbijac nastavlja da oduševljava Južnu Ameriku i ostatak sveta.

Španski don Balon piše - Huan Kintero je na pragu povratka u Evropu, ovog puta londonski Arsenal je "zagrizao" za Kolumbijca.

Heroj prošlogodišnjeg "Superklasika" gde je njegova River Plata dobila Boku Juniors u okviru finala Kopa Libertadores bi ponovo mogao da se okuša na Starom kontinentu, gde je do sada bez nekog velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeha branio boje italijanske Peskare, francuskog Rena i Porta.

Velike promene su na pragu u prostorijama kluba sa "Emirata", pre svega veliki prostor u finansijskom poslovanju bi trebao da oslobodi Ozil koji je pred odlaskom iz Londona.

Ove sezone za svoj River je odigrao 13 utakmica i postigao pet golova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.