Izvor: Pančevac-online.com, 24.Maj.2023, 17:26

ŽREBOM U LONDONU ODLUČENO DA ĆE SRPSKE TENISERKE DOČEKATI RUMUNKE Srbija će biti domaćin u duelu sa Rumunijom u Bili Džin King kupu!

Srbija će se za plasman u kvalifikacije Svetske grupe 2024. godine Bili Džin King kupa boriti u plej ofu 10-11. ili 11-12. novembra protiv selekcije Rumunije kao domaćin, tako je odlučeno žrebom koji je održan u Londonu u prostorijama Međunarodne teniske federacije (ITF). Na žrebu za Bili Džin King kup mečeve plej-ofa 2023. za plasman […] The post ŽREBOM U LONDONU ODLUČENO DA ĆE SRPSKE TENISERKE DOČEKATI RUMUNKE Srbija će biti domaćin u duelu sa Rumunijom u Bili Džin King kupu! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUMUNKE STIŽU U SRBIJU: Reprezentacija traži plasman u kvalifikacije za Svetsku grupu!

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2023

Novi izazov za naše dame! Srbija će se za plasman u kvalifikacije Svetske grupe 2024. Bili Džin King kupa boriti u plej-ofu 10-11. ili 11-12. novembra protiv selekcije Rumunije kao domaćin, tako je odlučeno žrebom koji je održan u Londonu u prostorijama Međunarodne teniske federacije (ITF). Na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.