Izvor: Blic, 13.Feb.2020, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA JE VRIŠTALA PORED TELA MRTVOG SRBINA Misteriozna smrt srpskog državljanina u Londonu: Pao sa 6. sprata, uhapšena devojka (28) osumnjičena za ubistvo!

Muškarac (33), državljanin Srbije, stradao je pri padu sa šestog sprata jedne zgrade u Londonu, saznaje "Blic", a za njegovo ubistvo je, prema pisanju britanskih medija, osumnjičena devojka (28) i ona je uhapšena. Da li je i uhapšena devojka državljanka nije za sada poznato.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Srpski državljanin poginuo u Londonu, smrt se tretira kao neobjašnjiva

Izvor: B92, 14.Feb.2020, 00:43

Muškarac (33), državljanin Srbije, stradao je pri padu sa šestog sprata jedne zgrade u Londonu, saznaje Blic...Za njegovo ubistvo je, prema pisanju britanskih medija, osumnjičena devojka (28) i ona je uhapšena. Da li je i uhapšena devojka državljanka Srbije nije za sada poznato...Kako piše "Dejli...

Nastavak na B92...

Misteriozna SMRT srpskog državljanina u Londonu: Pao sa 6. sprata, uhapšena devojka (28) osumnjičena za ubistvo

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2020

Muškarac (33), državljanin Srbije, stradao je pri padu sa šestog sprata jedne zgrade u Londonu, a za njegovo ubistvo je osumnjičena devojka Muškarac (33), državljanin Srbije, stradao je pri padu sa šestog sprata jedne zgrade u Londonu, a za njegovo ubistvo je, prema pisanju...

Nastavak na Večernje novosti...

MISTERIOZNA SMRT SRBINA U LONDONU: Igor pao sa šestog sprata, policija sumnja da ga je DEVOJKA GURNULA KROZ PROZOR!

Izvor: Kurir, 14.Feb.2020

Igor Milić (33) preminuo nakon pada sa šestog sprata zgrade u Londonu, a policija odmah uhapsila ženu (28) koja je zatečena pored tela.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.