Srbin stradao u Londonu, ubila ga devojka?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2020, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin stradao u Londonu, ubila ga devojka?

Muškarac (33), državljanin Srbije, stradao je pri padu sa šestog sprata jedne zgrade u Londonu, prenosi "Blic", a za njegovo ubistvo je, prema pisanju britanskih medija, osumnjičena devojka (28) i ona je uhapšena.

Da li je i uhapšena devojka državljanka Srbije nije za sada poznato.

Prema saznanjima "Dejli mejla", žena je viđena kako plače i vrišti pored tela muškarca nekoliko trenutaka nakon što je on pao sa šestog sprata.

Ona je poznavala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žrtvu i uhapšena je zbog sumnje da je ubila 33-godišnjeg muškarac čiji identitet nije saopšten.

Tragedija se dogodila u Severnom Finčliju, naselju u severnom delu Londona. Osumnjičena će ostati u pritvoru dok policija ne utvrdi šta se dogodilo.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UBISTVO SRBINA U LONDONU Otkrivamo: Subotičanin Igor M. (34) je u Britaniji radio četiri godine, sumnja se da ga je ubila LJUBAVNICA IZ LITVANIJE

Izvor: Blic, 14.Feb.2020

Srbin koji je juče ubijen u Londonu, kada ga je sa šestog sprata zgrade u severnom delu grada gurnula jedna ženska osoba koja je kasnije uhapšena, je Igor M. (34), Subotičanin koji je u Velikoj Britaniji živeo i radio od 2016. godine, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.