Vojvotkinja od SASEKSA će uživati ZA SVE PARE: Evo koliko će koštati KRALJEVSKI POROĐAJ!

Izvor: Story, 02.Apr.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvotkinja od SASEKSA će uživati ZA SVE PARE: Evo koliko će koštati KRALJEVSKI POROĐAJ!

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl zajedno sa princem Harijem odala je počast žrtvama terorističkog napada na Novom Zelandu posetom ambasade ove zemlje u Londonu. Navodno, kraljica im je dala važan zadatak na ovom događaju, jer su njih dvoje poslednji napustili ovu zemlju iz kraljevske porodice pre terorističkog napada. Oboje su bili obučeni u crno, a ... The post Vojvotkinja od SASEKSA će uživati ZA SVE PARE: Evo koliko će koštati KRALJEVSKI POROĐAJ! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NA PRAGU USELJENJA U VILU VREDNU 9 MILIONA DOLARA: Komšije ih sabotiraju, evo zbog čega su OMRAŽENI u novom kraju

Izvor: Story, 03.Apr.2019, 11:51

Dve godine potrajala je izgradnja luksuzne vile koja će uskoro postati dom iz snova glumca Krisa Hemsvorta i njegove porodice. Kuća vredna 9 miliona dolara u australijskom Bajron Beju uskoro će biti spremna i Kris, njegova supruga Elsa Pataki i dvoje dece moći će se useliti u nju. View this post...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.