Vojnik se onesvestio na proslavi rođendana kraljice VIDEO

Izvor: B92, 11.Jun.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojnik se onesvestio na proslavi rođendana kraljice VIDEO

London -- Jedan britanski vojnik onesvestio se i pao na zemlju tokom proslave 90. rođendana kraljice Elizabete II u Londonu, javljaju britanski mediji.

Vojnik je učestvovao u godišnjoj paradi ispred zgrade Konjičke garde u Vajtholu u Londonu kad mu samo nekoliko minuta nakon početka ceremonije pozlilo, a potom je pao licem nadole na zemlju, preneo je sajt Miror.

Kraljica i čitava kraljevska porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogli su jasno da vide kako vojnik, koji se nalazio na centralnoj poziciji u paradi, pada onesvešćen.

Vojnik je ležao na zemlji par sekundi kad mu je u pomoć priteklo nekoliko kolega. Oni su ga smestili na nosila i odneli kako bi mu bila pružena medicinska pomoć.

Taj incident nije previše omeo druge vojnike koji su učestvovali u paradi, koji su čitavo vreme stajali u formaciji nepromenjenog izraza lica, navodi "Miror".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta se desilo na kraljičinom rođendanu? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Jun.2016

Na Internetu se pojavio snimak s proslave 90. rođendana britanske kraljice Elizabete II, na kome se vidi nesrećni gardista koji je pao u nesvest tokom defilea...Foto: Printscreen/YouTube..Kako prenose britanski mediji, gardisti je pozlilo samo nekoliko minuta pošto je ceremonija počela i on je pao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.