Vlahović i Arsenal – nova epizoda ove zime

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 19:32

Vlahović i Arsenal – nova epizoda ove zime

Londonski Arsenal mogao bi ove zime ponovo da obnovi svoje interesovanje za Dušana Vlahovića, prenosi Skaj Sport.

Trenutno drugoplasiranom timu Premijer lige nedostaje klasičan centarfor, a Gabrijel Žezus i Edi Nketija tu poziciju ne mogu da popune.

Stoga su se "tobdžije" još jednom okrenule ka Torinu i srpskom reprezentativcu.

Prema pisanju pomenutog medija, Arsenal je za Vlahovića spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izdvoji 60 miliona evra i uvereni su da bi takva ponuda ubedila čelnike "stare dame" da ga prodaju.

Iz svake perspektive, ovaj transfer ima smisla za sve tri strane. Šezdeset miliona jeste manje od 80 koliko ga je Juventus platio kada je dolazio iz Fiorentine, ali Vlahovič u sistemu Maksa Alegrija ne opravdava uložen novac.

Ove sezone je na 16 mečeva u Seriji A postigao šest golova i najbolji je u tom parametru, a ima i dve asistencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAGA SE NASTAVLJA: Velikan iz Premijer lige zove Dušana Vlahovića! Cena "sitnica"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024

Vratili se da finiširaju transfer....Srpski golgeter Dušan Vlahović dobio je poziv koji bi mogao da ga natera da napusti Juventus. Londonski Arsenal ponovo se vratio da finiša transfer i konačno dobije "devetku" vrhunskog kalibra...Arsenal je shvatio da mu je za trku za titulu šampiona Premijer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.