Vesić i Milosavljević u Londonu razgovarali sa investicionim bankarima

Izvor: 24sata, 13.Nov.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić i Milosavljević u Londonu razgovarali sa investicionim bankarima

Gradski menadžer Goran Vesić i pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević posetili su "Londonski siti" i razgovarali sa grupom investicionih bankara u vezi sa projektima koje Beograd planira da pokrene u narednoj godini.

Teme razgovora bili su projekti "Beograd na vodi", deponija u Vinči, četiri podzemne garaže, metro, fabrika otpadnih voda, koogeneracija u beogradskim toplanama i projekti energetske efikasnosti, saopšteeno je iz Gradske uprave.

Iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << smo ovu priliku da upoznamo one koji odlučuju o investiranju sa potencijalima naših projekata.

Pozvali smo ih da animiraju svoje klijente da učestvuju u njima jer će proces biti transparentan, rekao je Milosavljević.

Delegacija Beograda sutra završava posetu Londonu obilaskom Operativnog centra za upravljanje saobraćajem.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Vesić i Milosavljević u Londonu razgovarali sa investicionim bankarima

Izvor: Blic, 13.Nov.2014

Gradski menadžer Goran Vesić i pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević posetili su "Siti" u Londonu i razgovarali sa grupom investicionih bankara u vezi sa projektima koje Beograd planira da pokrene u narednoj godini...Teme razgovora bili su projekti "Beograd na vodi", deponija u Vinči, četiri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.