Izvor: HotSport.rs, 15.Avg.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO: Klop je na svoj način proslavio gol Liverpula, a onda je ostao bez naočara (VIDEO)

Liverpul je u spektakularnom derbiju u Londonu savldao Arsenal 4:3, a ponovo je briljirao menadžer “crvenih” Jirgen Klop. Nemac je na svoj način proslavio drugi pogodak svog tima, to jest vodeći za 2:1, tako što je istrčao sprint. Potom je usledio nagli okret posle kog je Klop ostao naočara. Evo i kako je to izgledalo… … Continue reading URNEBESNO: Klop je na svoj način proslavio gol Liverpula, a onda je ostao bez naočara (VIDEO)
The post URNEBESNO: Klop je na svoj način proslavio gol Liverpula, a onda je ostao bez naočara (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Klop: Nije trebalo da slavim na 4:1

Izvor: B92, 15.Avg.2016

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pokajao se što je burno proslavio četvrti gol svog tima u meču sa Arsenalom na startu Premijer lige...’Crveni’ su slavili sa 4:3, a Mane je postigao gol za 4:1 na pola sata do kraja meča. “Nije dozvoljeno slaviti četvrti gol kada je još toliko ostalo do kraja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.