Klop: Nije trebalo da slavim na 4:1

Izvor: B92, 15.Avg.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Nije trebalo da slavim na 4:1

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pokajao se što je burno proslavio četvrti gol svog tima u meču sa Arsenalom na startu Premijer lige.

’Crveni’ su slavili sa 4:3, a Mane je postigao gol za 4:1 na pola sata do kraja meča. “Nije dozvoljeno slaviti četvrti gol kada je još toliko ostalo do kraja, tako da je i moja uloga velika u celom tom uzbuđenju. Znao sam to i u tom trenutku, ali bilo je prekasno, Mane mi je već bio na leđima. Zato smo isključili mašinu na sekundu“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Klop.

“Utakmica je bila visokog intenziteta, bilo je toplo, još prva utakmica... Otvorili smo im put ponovo, ali gledajući svih 90 minuta, ovo je naša zaslužena pobeda. Uvek će biti teško dobiti Arsenal u Londonu“, dodao je nemački stručnjak.

Na pitanje čime je najzadovoljniji, Klop je odgovorio:

“Time što smo ostali u meču posle prvih pola sata, kada je delovalo da nije naš dan, ali uzvratili smo udarac i to je vrlo važno. Takođe, srećan sam i zbog načina na koji smo se branili u poslednjih deset minuta – kada se bolje branimo, znamo da smo pretnja svakom timu“.

Liverpul će u drugom kolu gostovati Burnliju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.