U Rimu je uvek sunce, a u Londonu pada kiša: Nindža priznao da je u teškoj dilemi

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2016, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rimu je uvek sunce, a u Londonu pada kiša: Nindža priznao da je u teškoj dilemi

Sjajni vezista Rome potvrdio da su pregovori sa Čelsijem u toku i da mu nije lako da donese odluku

Gde ima dima, ima i vatre, a u slučaju Radže Najnogalan baš se rabuktalo. Sjajni belgijski vezista iz Rome je već dugo vremena na radaru Čelsija čiji trener Anotnio Konte je označio Belgijanca kao jedno od ključnih pojačanja. I Juventus se pominjao kao potencijalni poslodavac, a sada je i sam Najngolan priznaje da je Čelsi ozbiljno zagrizao...
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
U izjavi za belgijske medije, Najnoglan je potvrdio da su u Roma i Čelsi u pregovorima i da će mu biti teško da donese konačnu odluku.

„Odlazak u Čelsi bi bio velika prilika. I na sportskom, i na ekonomskom planu. iako mi novac nije najvažnija stvar u životu. Postoje kontakti između Čelsija i Rome, ali dok se klubovi ne dogovore, neću se mešati u to. Znam da Čelsi planira da se ozbiljno pojača, znam da me Konte želi i da me je želeo još dok je bio trener Juventusa. Ali stvar je daleko od gotovog i nije mi lako da posle 11 godina napustim Italiju. Sagradio sam kuću u Rimu, a ovde uvek sija sunce. Zato mi nije nimalo lako da donesem odluku. U Londonu je uvek kiša... Život nije samo fudbal“, rekao je Najngolan.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.