U MILANU SPREMNI DA GA VRATE: Ni on nema ništa protiv, ali pita se i Čelsi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 07:23

U MILANU SPREMNI DA GA VRATE: Ni on nema ništa protiv, ali pita se i Čelsi (FOTO)

Istekla mu je još jedna pozajmica.

Čelsi je ozbiljon zažalio što je kupio Tiemua Bakajoka od Monaka i klub iz Londona već dve sezone poušava da ga se reši. Bilo je zainteresovanih klubova, ali ponude nisu bile zadovoljavajuće. Uprkos svemu, čini se da je definitivno došlo vreme za rastanak.

Poslednje dve sezone Bakajoko je proveo na pozajmicama u Milanu i Monaku, a upravo su Rosoneri bili zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da zadrže Bakajoka po isteku pozajmice, ali je cena bila previsoka. Međutim, Milan je i dalje zainteresovan, a čini se da ni Bakajoko nema ništa protiv povratka u grad mode pošto mu je istekla pozajmica u Monaku.

Chelsea midfielder Tiemoue Bakayoko is angling for a return to Milan, suggest Tuttosport, after his loan spell with Monaco ended https://t.co/Skbf3Ph9Wi #CFC #ACMilan #ASMonaco pic.twitter.com/0WinRxC2uO

— footballitalia (@footballitalia) May 24, 2020

Milan je spreman da izdvoji 25 miliona evra, što je znatno manje od 40 koliko su Plavci platili Monaku 2017, ali se nadaju da bi interesovanje Sevilje ipak mogl oda podigne cenu Francuzu kak obi njihov gubitak bio manji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.