U Londonu uhapšen Sultan!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Londonu uhapšen Sultan!

Dugogodišnja meta američke Agencije za borbu protiv trgovine narkoticima (DEA), Muhamed Asif Hafiz, poznatiji kao Sultan, uhapšen je u Londonu pod optužbom da je omogućio veliku operaciju trgovine drogom.

Foto: Mondo/Mihaela Šlukić Bandović

To je objavila kancelarija Državnog tužilaštva SAD na Menhetnu, prenosi AP.

Pao najveći južnoamerički "kralj droge"

Navodi se da će američke vlasti zatražiti izručenje ovog 58-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pakistanca nastanjenog u britanskoj prestonici koji bi u Njujorku trebalo da se suoči s optužbama, među kojima je i zavera za uvoz heroina u SAD, zavera za uvoz amfetamina, kao i pomaganje i podsticanje distribucije heroina, za koje mu preti kazna od najmanje 10 godina zatvora po svakoj tački optužnice.

Suspected mastermind of drug ring arrested in London, faces US extraditionhttps://t.co/sy1uOUEZvH

— The Telegraph (@Telegraph) August 26, 2017

Vršilac dužnosti tužioca SAD za Menhetn Džun H. Kim saopštio je da je Hafiz dugogodišnja prioritetna meta DEA koji je trgovao drogom "na masivnom i globalnom nivou".

"Od Kenije i Mozambika do Londona i Njujorka, Hafizove operacije sa drogom nisu imale granice niti ograničenja, sve do sada", naveo je Kim.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

London, uhapšen narko-bos Sultan

Izvor: RTS, 26.Avg.2017

Dugogodišnja meta američke Agencije za borbu protiv trgovine narkoticima (DEA), Muhamed Asif Hafiz, poznatiji kao Sultan, uhapšen je u Londonu pod optužbom da je omogućio veliku operaciju trgovine drogom, objavila je kancelarija Državnog tužilaštva SAD na Menhetnu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.