U Londonu spomenik, u Parobrodu veče posvećeno Ejmi Vanhaus

Izvor: BKTV News, 14.Sep.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Londonu spomenik, u Parobrodu veče posvećeno Ejmi Vanhaus

Tri godine nakon smrti planetarno popularne pevačice nezaboravnog glasa Ejmi Vanhaus, u Londonu je danas, kada bi slavila 32. rođendan,  otkriven spomenik sa njenim likom.

Otkrivanju spomenika u Kamdens Stejbls Marketu u Londonu prisustvovalo je mnogo ljudi, koji su iskoristili priliku da poziraju pored statue tragično i prerano preminule pevačice. Na fotografiji su njeni roditelji, Mič i Dženis Vajnhaus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> Takođe, večeras se u kulturnoj ustanovi Parobrod održava veče sećanja na Ejmi Vanhaus.
O značaju ove soul dive i fenomenu „Kluba 27″ govoriće novinar i muzički kritičar Petar Janjatović, novinarka Danasa i Jevrejskog pregleda Sofija Živković, kao i dramska spisateljica Biljana Srbljanović, navodi se u saopštenju.
Izvor: BK TV News
Fotografija: Tanjug
The post U Londonu spomenik, u Parobrodu veče posvećeno Ejmi Vanhaus appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Veče sećanja na Ejmi Vajnhaus

Izvor: Akter, 14.Sep.2014

U Ustanovi kulture Parobrod večeras je održan multimedijalni program posvećen britanskoj pevačici Ejmi Vajnhaus, koja je tragično preminula pre tri godine..Jedan od učesnika programa, čuveni rok kritičar Petar Janjatović ocenio je u izjavi Tanjugu da su pojava i kratka karijera Ejmi Vajnhaus...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.