Tusk: Predloge Londona treba preraditi

Izvor: Beta, 19.Sep.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tusk: Predloge Londona treba preraditi

Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk rekao je danas da ključni delovi britanske ponude za zaključivanje sporazuma o Bregzitu nisu dovoljno dobri i da ih treba poboljšati.Tusk je rekao da predlozi Londona o irskoj granici i budućim ekonomskim odnosima s EU treba da budu "prepravljeni i predmet daljih pregovora".Glavna prepreka sporazumu o Bregzitu je sporazum koji bi omogućio slobodno kretanje roba, usluga i ljudi izmedju Irske i Severne Irske.Predsednik Evropskog saveta je upozorio da vreme za postizanje dogovora ističe-On je ipak i pozdravio "pozitivni napredak" Velike Britanije u pregovorima o Bregzitu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tusk: London da "prepravi" svoje predloge

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2018

Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk zatražio je od Londona da "prepravi" svoje predloge o irskoj granici i budućim odnosima s EU...On je ipak i pozdravio "pozitivni napredak" Velike Britanije u pregovorima o Bregzitu...Pre sastanka s liderima EU u Salcburgu, Tusk je rekao da u oblastima kao što...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.