Tumbaković otkrio detalje sastanka sa Milivojevićem: Luka, sine . . .

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković otkrio detalje sastanka sa Milivojevićem: Luka, sine . . .

Selektor fudbalera Srbije Ljubiša Tumbaković otišao je u London i seo za sto sa Lukom Milivojevićem. Iskusni stručnjak otkrio je detalje razgovora sa iskusnim vezistom.
Od 20 časova igraju Voždovac – Javor, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.85.
Rekao sam mu: Luka sine, ne zanima me šta je bilo, hoću da gledam napred. Ako smatraš da si još deo reprezentacije, hoću da budeš deo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ekipe. Ne znam da li ćeš da igraš, ali znam da ću uvek da budem pošten prema svima. Očekujem da se poštujete između sebe, da poštujete reprezentativni dres i da budete profesionalci kao u klubovima – rekao je Tumbaković za “Žurnal”.
Selektor je pohvalio igračke kvalitete veziste Kristal Palasa.
– Luku boli ono što se dešavalo, ali, to ne može da se ispravi. odličan je igrač, potreban je reprezentaciji. Svestan je svojih kvaliteta – zaključio je Tumbaković.
Selektor je svoje odradio, sada je na potezu Milijojević, ali čini se da je sve spremno za povratak u nacionalni tim.

The post Tumbaković otkrio detalje sastanka sa Milivojevićem: Luka, sine . . . appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tumbaković: Luka, sine, ne zanima me šta je bilo

Izvor: B92, 16.Avg.2019

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković je za Sportski žurnal govorio o susretu sa kapitenom Kristal Palasa Lukom Milivojevićem...Vezni fudbaler je bio van nacionalne selekcije od Svetskog prvenstva u Rusiji, kada se sukobio sa tadašnjim selektorom Mladenom Krstajićem...Tumbaković se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.