Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUBILEJ Zvezdu na Instagramu prati 300,000 ljudi

Crvena zvezda je ostvarila veliki uspeh plasmanom u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona izbacivši danski Kopenhagen, a objavljeni materijal na Instagram profilu crveno-belih izazvao je veliko interesovanje i doveo do toga da za manje od 24 sata dobije šest hiljada novih pratilaca i stigne do brojke od 300.000.
Od 19:30 igraju Hapoel Bir Ševa – Norčeping, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 2.55.
Instagram profil kluba predstavlja mogućnost za sve navijače da se osećaju kao deo Crvene zvezde. Objave iz svlačionice, pored terena, ekskluzivne fotografije i snimci, doprinose detaljnijem informisanju zvezdaške javnosti, koja je zainteresovana za sve što se događa u klubu.
Na Instagram profilu ćete prvi biti upućeni u klupske aktuelnosti, a ujedno ćete imati mogućnost da vidite ekskluzivne fotografije i snimke koji se tiču Crvene zvezde. Tako je bilo i posle pobede nad Kopenhagenom, kada je naš Instagram profil ažurno objavljivao najzanimljivije detalje iz danske prestonice, što je dovelo do toga da za manje od 24 časa dobijemo šest hiljada novih pratilaca i stignemo do cifre od 300.000 korisnika koji nas prate na ovoj društvenoj mreži – piše u saopštenju Crvene zvezde.
Sledeći jubilej očekuju se od Jutjub kanala (96.000 pratilaca), ali i od „FK Crvena zvezda“ zajednice na Viberu (191.000 pratilaca).

The post JUBILEJ Zvezdu na Instagramu prati 300,000 ljudi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Argentinac iz Las Palmasa prvi "pik" Zvezde

Izvor: Mondo, 15.Avg.2019

Prvak Srbije nastoji da se pojača pre plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona...Argentinski internacionalac Mateo Garsija, član španskog drugoligaša Las Palmasa, na vrhu je liste želja Crvene zvezde, nakon što je eliminacijom Kopenhagena obezbeđen nastup u grupnoj fazi nekog od evrotakmičenja...Kao...

Nastavak na Mondo...

Spartak dočekuje Zvezdu - šansa umor crveno belih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019, 13:49

Posle podviga u Kopenhagenu i pred jednu od dve utakmice koje odlučuju o plasmanu u Ligu šampiona, Crvena zvezda putuje u Suboticu gde će odmeriti snage sa Spartakom koji je ranije znao i da je pobedi u Subotici i da otkine po neki bod na Marakani. Za susret vlada veliko interesovanje...Grupa momaka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.