Tri puta ispred Davida Luiza, jedan takođe u Londonu, drugi da se smrzneš!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri puta ispred Davida Luiza, jedan takođe u Londonu, drugi da se smrzneš!

Brazilac bi mogao da promeni sredinu već ove zime.

David Luiz se nalazi u nemilosti Antonija Kontea i njegov menadžer će pokušati da mu pronađe adekvatan aranžman već ove zime.

Konte je otpisao Brazilca nakon javnog iskaza da je taktika u porazu od Rome bila pogrešna, Luiz je ubrzo doživeo povredu, i potpuno je sklonjen iz ekipe.

Biće u autu do kraja decembra, a pitanje je da li će uopšte i igrati više za Čelsi.

Danas se pojavila informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je pred Luizom tri puta - ostanak u Londonu, ali u drugom klubu, potom ka Njukslu ili najbombastičnije - u Barseloni.

Arsenal je navodno spreman da ga dovede, Arsen Venger kuburi sa štoperima, a Luiz već zna kako se igra u formaciji sa trojicom pošto na sličan način igra i Konte. Iako nije uobičajeno da Čelsi prodaje igrače gradskom rivalu, kada su to već uradili sa Čehom, moći će i sada sa Luizom.

Rafa Benitez takođe razmatra da ponudi Luizu dobar ugovor, a uz obećanje da će doći i Iker Kasiljas, "svrake" bi mogle da dobiju na značaju, mada teško da će uspeti da ubede Brazilca.

Barselona se pojavila kao treća i najzvučnija opcija, koja još kako ima smisla. Naime, Katalonci će ove zime takođe tražiti štopera, pošto Havijer Maskerano sigurno odlazi u Kinu, samo je problem u tome što Barsa ne želi mnogo da plati. Jeri Mina je jeftinija opcija, a i Kolumbijac je dosta mlađi, a s druge strane Luiz ima ogromno iskustvo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.