Totenhemova egzibicija: Pazarili Aldervirelda za 16.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhemova egzibicija: Pazarili Aldervirelda za 16.000.000 evra!

Sutempton imao opciju da otkupi Belgijanca za 12.000.000, ali je Ateltiko morao da im isplati 2.000.000, kako bi oborio taj dogovor i prodao defanzivca londonskim Pevcima

Jedan od najiritantnijih pegovarača među klupskim čelnicima Danijel Levi ponovo je u akciji. Gazda Totenhema boravio je u Madridu, gde se sa čelnicima Atletika dogovario oko transfera belgijskog defanzivca Tobija Aldervirelda i to za neverovatnih 16.000.000 evra.

Naravno, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bilo lako izboksovati ovo neobično pojačanje za Pevce, posebno jer je Sautempton, u čijim je redovima nekadašnji defanzivac Ajaksa proveo minulu sezonu na pozajmici, imao pravo preče kupovine Aldervirelda za 12.000.000 evra. Zato je Atletiko morao da aktivira klauzulu u sporazumu sa Svecima, da im isplati 2.000.000 evra kako bi raskinuo taj dogovor i onda prodao Belgijanca klubu koji je najviše ponudio, u ovom slučaju Totenhemu.

Što se tiče 26-godišnjeg defanzivca, njemu je život na Ostrvu prošle sezone prijao, a ako dođe u London sačekaće ga zemljaci Vertongen, Čadli i Dembele, uz koje bi se lagano prilagodio.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.