Totenhem krenuo u akciju, vezista na pragu kluba, predsednik na liniji sa Realom!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem krenuo u akciju, vezista na pragu kluba, predsednik na liniji sa Realom!

Sparsi spremaju velike promene.

Kako prenosi francuski "Telefoot", Tangi Ndombele se zaputio u London, pojačaće Totenhem Sparse.

"Pevci" uveliko pregovaraju sa Lionom oko kupovinne sjajnog veziste, a realizacija transfera je veoma blizu.

Očekuje se da ekipa iz Severnog Londona za usluge francuskog reprezentativca plati 63 miliona evra sa sve bonusima, a Ndombele bi sa Sparsima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trebalo da parafira petogodišnju saradnju.

Njegov dolazak će svakako biti velika stvar za Totenhem, a uskoro bi ekipu Maurisija Poketina mogla da zadesi još jedna velika promena.

Naime, Kristijan Eriksen odbija da produži ugovor sa klubom, želi novi izazov u karijeri.

Real Madrid je pokazao interesovanje za danskog fudbalera, pa je predsednik Totenhema uspostavio vezu sa "kraljevskim" klubom, kako bi razgovarali o potencijalnom prelasku Eriksena u špansku prestonicu.

Eriksen je želja predsednika Reala Florentina Pereza, Zidan bi radije Pola Pogbu, ali Francuz je daleko skuplji od bivšeg igrača Ajaksa, kojem ugovor sa Sparsima ističe za godinu dana.

Tako bi "Pevci" mogli da ostanu bez jednog od najvažnijih igrača, uprava planira da ga zameni Đovanijem Lo Selsom iz Betisa, videćemo da li će uspeti u toj nameri.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dogovoreno: Tangi je najskuplje pojačanje u istoriji Totenhema

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2019, 10:22

L'Ekipov transfer guru Ugo Delom još sinoć je izvestio javnost da su se Lion i Totenhem konačno sporazumeli oko transfera vrednog 72.000.000 evra veziste Tangija Ndombelea u London. Međutim, ima jedna začkoljica, jer Pevci tek treba da ugovore lične detalje s francuskim reprezentativcem. Dogovoreni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.