Totenhem će proći kao Liverpul na Marakani? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem će proći kao Liverpul na ''Marakani''? (video)

U Zvezdi i dalje vlada odlična atmosfera, bez obzira na ubedljiv poraz u Londonu.

To se videlo i juče, kada je na ''Marakani'' bilo razloga za dvostruko rođendansko slavlje - golman Milan Borjan je napunio 32, a napadač Tomane 27 godina.

Naravno, rođendane su obeležili na progodan način, uz tortu i rođendanske pesme, a onda su otkrili i svoje rođendanske želje.

Jedna od njih je i pobeda nad Totenhemom u sledećem kolu Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poput one nad Liverpulom pre godinu dana.





''Pokazali smo da možemo da se nosimo sa mnogim timovima, a to smo uradili i sinoć protiv Totenhema, međutim rezultat je izostao. Poželeo sam najlepše želje za Zvezdu u nastavku sezone. Nadamo se da će se ponoviti Liverpul na Marakani, kada smo takođe izgubili u prvoj utakmici, a u drugoj ispisali istoriju'', izjavio je Borjan, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

To je jedna i od Tomaneovih želja, pogotovo što za razliku od većine saigrača prošle godine nije osetio slast pobede nad Liverpulom.



''Drago mi je što ću obeležiti rođendan sa svojim saigračima. Siguran sam da ćemo se u budućnosti radovati lepim trenucima sa Crvenom zvezdom. Poželeo sam zdravlje sebi i ekipi jer nam je to ono najvažnije, kao i da već u revanšu pokažemo da možemo do uspeha'',
zaključio je Tomane.

-
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.