Totenhem će proći kao Liverpul na ''Marakani''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.10.2019.
10:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U Zvezdi i dalje vlada odlična atmosfera, bez obzira na ubedljiv poraz u Londonu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

To se videlo i juče, kada je na ''Marakani'' bilo razloga za dvostruko rođendansko slavlje - golman Milan Borjan je napunio 32, a napadač Tomane 27 godina.

Naravno, rođendane su obeležili na progodan način, uz tortu i rođendanske pesme, a onda su otkrili i svoje rođendanske želje.

Jedna od njih je i pobeda nad Totenhemom u sledećem kolu Lige šampiona, poput one nad Liverpulom pre godinu dana.

''Pokazali smo da možemo da se nosimo sa mnogim timovima, a to smo uradili i sinoć protiv Totenhema, međutim rezultat je izostao. Poželeo sam najlepše želje za Zvezdu u nastavku sezone. Nadamo se da će se ponoviti Liverpul na Marakani, kada smo takođe izgubili u prvoj utakmici, a u drugoj ispisali istoriju'', izjavio je Borjan, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

To je jedna i od Tomaneovih želja, pogotovo što za razliku od većine saigrača prošle godine nije osetio slast pobede nad Liverpulom.

''Drago mi je što ću obeležiti rođendan sa svojim saigračima. Siguran sam da ćemo se u budućnosti radovati lepim trenucima sa Crvenom zvezdom. Poželeo sam zdravlje sebi i ekipi jer nam je to ono najvažnije, kao i da već u revanšu pokažemo da možemo do uspeha'',
zaključio je Tomane.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Friday, 25.10.2019
10:48

Pa da ..najverovatnije.. Pavkov ce im dati gol sa pola terena.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 24.10.2019
19:14

Pobeda na prepunoj Marakani i sve vam je oprosteno.

avatar
REsist
Thursday, 24.10.2019
17:19

Očigledno je da, ne samo navijači, već i uprava i fudbaleri Zvezde žive u nekoj sasvim drugoj dimenzij! Mislim da "velike zasluge" za takav život u paralelnom svetu idu na dušu medija, koji su pre same utakmice pisali bajke o "jakoj Zvezdi koja se nikoga ne boji", a sve je kulminiralo dilemom da li je nerešen rezultat uopšte prihvatljiv za Zvezdu. Apsurd! Nakon poraza od 5:0 svaka izjava osim: veliki poraz, katastrofa, nemoć... je zaista neumesna i čista demagogija. Priča o "hrabroj i otvorenoj" igri je doslovce bajka a možda bi imala smisla da je rezultat bio 5:2 ili 5:3. Malo više samokritike gospodo iz Zvezde, ipak ste primili 5 a niste dali nijedan gol. To je činjenica!

avatar
Busi_Zvezdu
Thursday, 24.10.2019
14:54

Slazem se , mozda ovaj put nece biti petarda , mozda bude samo 3 :D

avatar
Man united
Thursday, 24.10.2019
14:42

Докле више са оваквим насловима. Чему ово ложење? Играмо против једне од најјачих екипе на Свету а не против Партизана са Бумбаревог брда. Треба нам максимална концентрација.

avatar
adidas forever
Thursday, 24.10.2019
11:38

Kako je lepo živeti u paralelnom univerzumu u kome pokazuješ da 'možeš da se nosiš sa mnogim timovima' tako što izgubiš sa 5:0, ne obazireš se rezultat jer 'znaš da si bio bolji', a ako nekoga uspeš da pobediš 'ispisuješ istoriju', Svet u kome ono što kažeš ima veću težinu od bilo čega viđenog na ternu, svet u kome je pretnja jača od pobede, svet u kome smo 'već videli' da je Totenhem 'uništen' u Beogradu, a rezultat... ili će biti potpuno nebitan i 'neće oslikavati stanje na terenu' ili ćemo tim rezultatom 'ponovo ispisati istoriju', treće nema.

avatar
Man united
Thursday, 24.10.2019
14:45

Најбоље је висити на вестима ривалског клуба и славити победе од 0:0.

avatar
adidas forever
Friday, 25.10.2019
02:30

Kog to rivalskog kluba i kakve pobede sa 0:0? Domaći fudbal uopšte ne pratim i nemam pojma o čemu pričaš, a sasvim očekivano su i ovi drugi 'ponosni', 'oštećeni', 'nije im se dalo', 'videli smo da možemo da igramo s njima' itd., što je najbolji dokaz da nema baš nikakve nade za bilo kakav napredak domaćeg fudbala.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 24.10.2019
11:13

Dobro su pokazali da mogu da se nose sa totenhemom...da su primili 10 isto bi pricali...to je razlika izmedju zvezde i velikih timova

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 24.10.2019
16:03

Онда замисли где је тек Партизан!

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 24.10.2019
11:09

To je ono sto mi je prvo palo na pamet kad sam vidio samozadovoljne igrace Totenhema i Poketina. Naravno, nije svaki dan petak, mora se priznati da sve neodoljivo podsjeca na Liverpul :)

avatar
Brajkoo
Thursday, 24.10.2019
11:01

Ovaj Borjan...pokazali smo da mozemo da se nosimo sa Totenhemom samo je izostao rezultat?! A kako si to pokazao inteligencijo?