Totenhem, Arsenal i Čelsi ubedljivi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem, Arsenal i Čelsi ubedljivi

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu u Londonu Vest Bromvič Albion sa 4:0, u utakmici 21. kola Premijer lige i popeli se na drugo mesto na tabeli.

Totenhem je do šeste uzastopne pobede u prvenstvu predvodio Hari Kejn sa tri gola, u 12, 77. i 82. minutu. Fudbaler Vest Bromviča Geret Mekoli postigao je autogol u 26. minutu.

Totenhem je bio mnogo bolji, stvarao je šanse i igrao dobro u odbrani, a Vest Bromvič nije imao nijednu ozbiljnu priliku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ekipa Maurisija Poketina je ostvarila 13. prvenstvenu pobedu i popela se na drugo mesto na tabeli sa 45 bodova. Totenhem je preskočio Liverpul koji ima 44 boda, ali i meč manje, pošto sutra igra na Old Trafordu protiv Mančester junajteda.

Prvi na tabeli je Čelsi sa 49 bodova ali i utakmicom manje, pošto večeras na gostujućem terenu igra protiv šampiona Lestera.

Hal pobedio Bornmut i ostavio Sanderlend i Svonsi na dnu

Fudbaleri Hala ostvarili su važnu pobedu u borbi za opstanak u Premijer ligi, pošto su danas sa 3:1 na svom stadionu savladali Bornmut.

Bormut je vodio od trećeg minuta golom Džuniora Stanislasa iz penala, a potom je preokrenuo Abel Ernandes u 32. i 50. Konačan rezultat u 62. je autogolom postavio Tajron Mings.

Hal je još u zoni ispadanja, ali je posle 21. kola sa 16 bodova preskočio Sanderlend i Svonsi, koji su sa po 15 na poslednjem mestu engleskog prvenstva.

Sanderlend je na svom terenu izgubio od Stouka sa 3:1, dok je Svonsi kod kuće ubedljivo sa 4:0 poražen od Arsenala.

Stouk je već posle 34 minuta vodio sa 3:0, uz dva gola Marka Arnautovića i jedan Pitera Krauča. Jedini pogodak za Sanderlend postigao je Džermejn Defo.

Arsenal je bio ubedljiv u Svonsiju, uz pogotke Olivijea Žirua i Aleksisa Sančesa, ali i autogolove Džeka Korka i Kajla Notona.

Vest Hem je sa 3:0, golovima Sofijana Fegulija u 68, Endija Kerola u 79. i Manuela Lansinija u 86. minutu, pobedio Kristal Palas na svom stadionu.

Barnli je golom rezerviste Džoija Bartona u 78. minutu pobedio Sautempton, za koji je srpski reprezentativac Dušan Tadić igrao do 68. minuta.

Votford i Midlsbroj igrali su nerešeno bez golova.

Čelsi ubedljiv u gostima šampionu Premijer lige

Fudbaleri Čelsija ubedljivo su danas sa 3:0 pobedili Lester, u 21. kolu Premijer lige.

Strelci protiv aktuelnog šampiona Engleske bili su Markos Alonso u šestom i 51. i Pedro Rodriges u 71. minutu.

Čelsi je prvi sa 52 boda, dok je Lester tek 15. na tabeli sa 21 bodom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.