Tobdžije u novom ruhu, Hajberi kao inspiracija (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020, 12:59

"Tobdžije" u novom ruhu, "Hajberi" kao inspiracija (video)

Duh starog Arsenala i dalje živi.

Klub iz Londona smo danas pominjali u pogledu poslova na transfer polju.

Arsenal je blizu uspešnog dogovora sa štoperom Gabrijelom iz Lila, dok naslovi L'Ekipa navode "tobdžije" kao klub koji je prvi poslao ponudu za Husema Aouara.

Arteta se sprema za svoju prvu punu sezonu kao trener kluba, na početku PL Arsenal će gostovati Fulamu i Aleksandru Mitroviću a na "Krejven Kotidžu" će nositi gostujuću garnituru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa motivima nekadašnjeg "Hajberi" stadiona.

Arsenal je svoj nekadašnji dom zamenio "Emirajtsom" 2006. godine. "Hajberi" je bio mesto velikih uspeha kluba, videćemo da će nova garnitura doneti više sreće, ali i bodova na gostovanjima.

Steeped in history. Focused on the future.

Get #ReadyForSport with the new away kit from adidas x The Arsenal

Exclusively available in-store and online now 👇

— Arsenal (@Arsenal) August 20, 2020
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.