Tobdžije oduševljene, stiže pojačanje za top 4?

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžije" oduševljene, stiže pojačanje za top 4?

Mladi Španac je odabrao London za svoju narednu destinaciju.

Emeri ne može mnogo da bira, Arsenal nema velikih finansijskih sredstava za upotrebiti. Deluju dobro na Čempions kupu, za sada su na prvom mestu. Za dva dana im sledi susret sa Real Madridom, susret sa Madriđanima bi mogao da bude dvostruko zadovoljstvo za navijače kluba iz Premijer lige.

Većina medija je danas prenela da je dogovorena pozajmica Dani Sebaljosa, Španac želi da igra četrdeset utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po sezoni, u Realu to ne može da očekuje ali Arsenal je rad da bude sledeći klub za odličnog veznog igrača.

Posao je blizu ozvaničenja, jednogodišnja pozajmica je u pitanju bez otkupne opcije na kraju sezone. Real i dalje ima u vidu da im Španac u budućnosti može biti jedna od glavnih uzdanica.

Arsenal profitira iz ovog posla, dobija sjajno pojačanje u borbi za povratak u Ligu šampiona, rupa u sredini terena koja je nastala odlaskom Remzija je popunjena a Emeriju ostaju sredstva za dovođenje još kojeg igrača.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, pojačanje stiglo u Arsenal, ovo su naredna dva?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 09:17

Uspeli su da pobede Totenhem u trci za Španca, ali to nije sve što će uraditi ovog leta....Saga je konačno završena, Arsenal je pobedio Totenhem u trci za sjajnog mladog Španca, Danija Sebaljosa. Fudbaler Reala će na pozajmicu stići u "Gunere", danas će u Londonu proći lekarske preglede...To...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.