Gotovo, pojačanje stiglo u Arsenal, ovo su naredna dva?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, pojačanje stiglo u Arsenal, ovo su naredna dva?

Uspeli su da pobede Totenhem u trci za Španca, ali to nije sve što će uraditi ovog leta...

Saga je konačno završena, Arsenal je pobedio Totenhem u trci za sjajnog mladog Španca, Danija Sebaljosa. Fudbaler Reala će na pozajmicu stići u "Gunere", danas će u Londonu proći lekarske preglede.

To je, posle mladog Brazilca, Martinelija, drugo pojačanje za "Tobdžije", ali ne i poslednje.

I dalje traju pregovori oko Kamerona Tirnija, Seltik ne pristaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na 25 miliona funti, ali se očekuje da Arsenal kroz bonuse završi posao u narednih nedelju dana.

Treće pojačanje bi, prema tvrđenju engleskih medija, ako izuzmemo Salibu, štopera koji će ostati na pozajmici u Sent Etjenu biti ipak Everton Soareš, nova brazilska senzacija.

Kristal Palas je odbio i ponudu od 60 miliona za Zahu, jednostavno ne žele da ga prodaju, Everton može da igra po boku u napadu, blistao je na Kopa Amerika. Novi sportski direktor Arsenala, Edu, je u domovini gde sa Gremiom pokušava da dogovori transfer.

Na kraju, postoji mogućnost za još jednu pozajmicu, Moaza Keana iz Juventusa, ali Italijani traže 40 miliona evra, i pravo ponovnog otkupa, ako mladi napadač eksplodira, pa je u ovom trenutku italijanski reprezentativac bliži Dortmundu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.