Tobdžija postaje Kraljević?

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžija" postaje "Kraljević"?

Engleski mediji prenose nove informacije vezane za sudbinu fudbalera Arsenala.

Poznato je da se uprava Arsenala povukla iz pregovora sa Eronom Remzijem i njegovim predstavnicima oko produžavanja saradnje.

Velšanin je na stolu imao četvorogodišnji ugovor, ali je uprava londonskog kluba odlučila da odustane od svega, te će vezista izvesno napustiti "Emirejts" na kraju tekuće sezone.

Kao glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kandidat za njegov potpis pominje se Liverpul, ali su za Remzija zainteresovani i brojni klubovi van granica Engleske.

Jedan od njih je navodno i madridski Real.

Navodno su Madriđani interesovanje za njegove usluge pokazali još pre godinu i po dana, kada su počeli pregovori Arsenala i veziste oko produžetka saradnje.

Videćemo na kraju gde će Remzi završiti, čini se da je prednost Reala to što u njihovim redovima igra njegov zemljak Geret Bejl.

Remzi je 2008. godine pojačao Arsenal, stigao je iz Kardifa za nešto više od pet miliona evra, a do danas je upisao preko 200 nastupa u svim takmičenjima za "Tobdžije".

Osvojio je dva trofeja u FA kupu, a u oba finala postigao je pobedonosne pogotke.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.