Tipsa i Nole žurke vole!

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2011, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsa i Nole žurke vole!

Fotoreporter Kurira snimio preksinoć Đokovića i Tipsarevića u noćnom provodu u beogradskom klubu

Zaboravili London!
Dva najbolja srpska tenisera Novak Đoković i Janko Tipsarević proslavili su zajedno uspešnu takmičarsku sezonu preksinoć u beogradskom klubu „Magacin“!
Nole je postao i ostao svetski reket broj jedan, a Tipsa ušao među prvih deset i pobedio najboljeg igrača sveta. Malo li je za dobro slavlje! Drugari su u klub stigli >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << nešto iza ponoći, a ostali do ranih jutarnjih sati. I to sami! Nije bilo ni Jelene ni Biljane! Možda su mislili da ih niko neće provaliti, ali nisu obratili pažnju na našeg paparaca.
I nećemo da napišemo da su nazdravljali uz votku, ipak su oni naši proslavljeni sportisti. Mada, kad je neko uspešan kao Nole i Tipsa, može da radi šta hoće!
Pale na Maldive
Zašto Jelena Ristić i Biljana Tipsarević preksinoć nisu bile u provodu sa svojim jačim polovinama? Zato što neko mora da spakuje stvari!
Kako saznajemo, Novak i Janko će odmor posle naporne teniske sezone potražiti na Maldivima. Tipsa i Biljana bi trebalo da otputuju već danas, a Nole i Jelena će im se pridružiti nekoliko dana kasnije.
(Izvor: Kurir)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.