Tim bez maksimalnog učinka u narednoj rundi, Rubljev odigrao za čast u Londonu

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2020, 18:09

Tim bez maksimalnog učinka u narednoj rundi, Rubljev odigrao za čast u Londonu

Ruski teniser iz trećeg pokušaja stigao do prve pobede na Završnom mastersu ove sezone.

Austrijski teniser Dominik Tim nije uspeo da upiše i treću pobedu u grupnoj fazi na Završnom mastersu u Londonu pošto je poražen od Rusa Andreja Rubeljeva 6:2, 7:5.

Još uoči ovog duela bilo je jasno da se Tim plasirao u narednu fazu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je njegov rival iz Rusije ostao bez šanse.

U duelu bez takmičarskoj značaja rasterećeniji je bio Rubljev koji je prvi set rešio nakon svega 26 minuta i dva brejka na startu meča.

Drugi set je bio je skoro upola duži nego prvi, a činilo se da će ga Rubljev mnogo ranije rešiti.

Rus je brzo stigao do novog brejka, ali je Tim izjednačio za 4:4. Naslitilo se da bi pobednik drugog seta mogao da bude rešen taj-brejkom, ali je Rubljev pri rezultatu 5:5 uzeo brejk Timu i zasluženo slavio.

Osim Tima, prolazak u narednu fazu iz grupe B obezbediće bolji iz duela Rafaela Nadala i Stefanosa Cicipasa koji počinje od 21h sat.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.