Terzić saopštio spisak za Ankaru

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić saopštio spisak za Ankaru

Selektor ženske reprezentacije Srbije Zoran Terzić saopštio je spisak igračica koje će na evropskom kvalifikacionom turniru u Ankari (Turska) pokušati da obezbede učešće našem nacionalnom timu na Olimpijskim igrama u Londonu ove godine.
Na Terzićevom spisku nalaze se tehničari: Maja Ognjenović i Ana Antonijević, korektori: Jovana Brakočević i Sanja Starović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << libero: Suzana Ćebić, blokeri: Nataša Krsmanović, Milena Rašić i Nađa Ninković, primači: Brižitka Molnar, Jovana Vesović, Tijana Malešević i Jelena Blagojević.
Na turniru u Ankari učestvuje osam reprezentacija, podeljenih u dve grupe. Grupu A sačinjavaju Nemačka, Hrvatska, Turska i Bugarska, dok su u grupi B Srbija, Rusija, Holandija i Poljska. Plasman na igre u Londonu obezbediće samo pobednik turnira.
Prvi protivnik Terzićevim izabranicama biće reprezentacija Holandije. Taj meč igraće se u sredu, 2. maja, od 13,00 časova po našem vremenu. Dan kasnije najbolje srpske odbojkašice igraće protiv Rusije, a 4. maja rival će im biti Poljska.
U subotu, 5. maja, po dve prvoplasirane reprezentacije iz svake grupe će po unakrsnom sistemu igrati u polufinalu, dok je finalni meč na programu u nedelju 6. maja.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.