Odbojkašice spremne za Ankaru

Izvor: RTS, 29.Apr.2012, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice spremne za Ankaru

Vizu za Olimpijske igre najbolje srpske odbojkašice tražiće na kvalifikacionom tunriru u Ankari. Selektor Zoran Terzić saopštio je spisak 12 igračica koje će pokušati da osvoje prvo mesto na turniru kojoe im jedino garantuje odlazak na OI. Prvi meč srpske odbojkašice igraju u sredu protiv Holandije.

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić saopštio je spisak igračica koje će na evropskom kvalifikacionom turniru u Ankari (Turska) >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokušati da obezbede učešće našem nacionalnom timu na Olimpijskim igrama u Londonu ove godine.

Na Terzićevom spisku nalaze se:

tehničari: Maja Ognjenović i Ana Antonijević

korektori: Jovana Brakočević i Sanja Starović

libero: Suzana Ćebić

blokeri: Nataša Krsmanović, Milena Rašić i Nađa Ninković

primači: Brižitka Molnar, Jovana Vesović, Tijana Malešević i Jelena Blagojević.

Najbolje srpske odbojkašice u Ankaru putuju u ponedeljak ujutru.

Na turniru u Ankari učestvuje osam reprezentacija, podeljenih u dve grupe. Grupu A sačinjavaju Nemačka, Hrvatska, Turska i Bugarska, dok su u grupi B Srbija, Rusija, Holandija i Poljska. Plasman na igre u Londonu obezbediće samo pobednik turnira.

Prvi protivnik Terzićevim izabranicama biće reprezentacija Holandije. Taj meč igraće se u sredu, 2. maja, od 13 časova po našem vremenu. Dan kasnije najbolje srpske odbojkašice igraće protiv Rusije, a 4. maja rival će im biti Poljska.

U subotu, 5. maja, po dve prvoplasirane reprezentacije iz svake grupe će po unakrsnom sistemu igrati u polufinalu, dok je finalni meč na programu u nedelju 6. maja.
Pogledaj vesti o: Vize,   Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice bez Jelene Nikolić u Ankari

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2012

Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić saopštio je spisak igračica za turnir Kontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre, na kojem nema Jelene Nikolić...Nikolićeva je prethodnih dana bila pod znakom pitanja zbog povrede stopala, a Terzić je dan pred put u Ankaru, gde će se naš tim boriti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Terzić saopštio spisak

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2012

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije saopštio jutros spisak igračica koje će na kvalifikacionom turniru u Ankari pokušati da se plasiraju na OI.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.