TOP pojačanje stiglo u Fulam - Jokan dobio jednog od najboljih igrača EURA! (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOP pojačanje stiglo u Fulam - Jokan dobio jednog od najboljih igrača EURA! (FOTO)

Klub iz Londona za svega nekoliko sati napravio dva velika posla...

Pre podne bio je veoma ljut i verovatno ozbiljno razmišljao da napusti funkciju menadžera Fulama, a posle podne čelnici londonskog kluba napravili su dva sjajna poteza koja bi mogla da smekšaju Slavišu Jokanovića!

Jokanu prekipelo, razlaz sa Fulamom je tu! Murinjo hteo da mu pomogne, ali... 

Srpski stručnjak žalio se na neispunjena obećanja gazde kluba, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na to da ga ni za šta ne pitaju, da dovode igrače koje žele, a onda je večeras dobio možda i najbolje pojačanje koje je ovog leta stiglo u Čempionšip. Fulam je, naime, na svom sajtu zvanično objavio da je novi igrač tog kluba kapiten reprezentacije Islanda i jedan od najboljih defanzivca proteklog EURA Ragnar Sigurdson (30)!

Sigurdson je od 2014. godine igrao za ruski Krasnodar u koji je stigao iz danskog Kopenhagena, gde je i stekao punu afirmaciju. Englezi nisu objavili koliko su plati na ime obeštećenja, ali pretpostavlja ne manje od 6.000.000 evra, koliko iznosi trenutna tržišna vrednost odličnog štopera.

"Čestitam, doveli ste pravu životinju od igrača", napisao je na svom tviter nalogu legendarni as islandskog fudbala Ejdur Guđonsen.

Nešto pre nego što je objavljeno da je Sigurdson stavio paraf na ugovor sa Fulamom, iz tog kluba su objavili da su uspešno okončani pregovori o nastavku saradnje sa talentovanim Dancem Laseom Kristensenom.

Dva sjajna posla u svega nekoliko sati. Jokan sada može lakše da diše...

CONFIRMED: Please join us in welcoming Iceland international Ragnar Sigurdsson to the Club! https://t.co/Q3CLWxlQdX pic.twitter.com/CVdfl3rGLO

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.