Jokanu prekipelo, razlaz sa Fulamom je tu! Murinjo hteo da mu pomogne, ali pajtos gazdinog sina je problem

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanu prekipelo, razlaz sa Fulamom je tu! Murinjo hteo da mu pomogne, ali pajtos gazdinog sina je problem

Srpski stručnjak izgubio strpljenje

Kovali su se veliki planovi, padala su velika obećanja, a na kraju bi rastanak mogao da bude vatren. Brže nego što se očekivalo Fulam i Slaviša Jokanović su došli do prelomne tačke posle nešto konkretno mora da se promeni. Ili će saradnja biti završena!

Slaviša Jokanović je razočaran klupskom politikom i razmišlja o odlasku iz Fulama. Ostrvski mediji pišu da je srpski trener izgubio strpljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa klupskom upravom. I u pravu je ako digne ruke od svega jer ga je londonski klub izneverio.

Prethodne sezone, Jokanović je u teškom momentu preuzeo Fulam i spasao ga ispadanja čime je cilj ispunjen. Dogovor je bio da u novoj sezoni Fulam sa jačim timom ne uđe opet u takvu situaciju, već da se bori za najviši plasman i ulazak u Premijer ligu. Jokanović je čovek koji zna kako se to radi pošto je sa Votfordom već uspeo da prođe sve krivine Čempionšipa.

Međutim, Fulamov vlasnik Šahid Kan nije obavio svoj deo posla i nije doveo adekvatna pojačanja. Štaviše, Fulam je ostao bez dvojice najboljih igrača. Ros Mekormak je otišao u Vilu kao najskuplji igrač u istoriji Čempionšipa, a Musa Dembele je pojačao Seltik. Dovedene su neka solidna pojačanja, ali ni blizu onoga što je valsnik Fulama obećao Jokanoviću.

Uprkos svemu, Jokanovićev tim je na startu sezone zabeležio dve pobede, treća mu je izmakla u Lidsu zahvaljujući evrogolu u nadoknadi vremena, a u četvrtom kolu je remizirao. Fulam deli drugo mesto na tabeli, nema poraz, ali Jokanović želi pojačanja koja su mu neophodna u borbi za vrh jer sa ovim timom nije moguće napasti plasman u Premijer ligu. Imao je želje ali one nisu ispunjene zbog Krega Klajna. Ne treba da se čudite ako ne znate ko je taj čovek… U pitanju je drugar gazdinog sina, Tonija Kana. On je zahvaljujući tom poznanstvu došao do funkcije statističara koji donosi odluke o prelaznom roku.

Koga ćemo dovesti, zavisi od tog tipa Klajna.  Niko ne zna ko je taj momak, osim što je stalno u direktorskoj loži. Razočaran sam… Želim da preuzmem odgovornost za rezultate i igru, a to nije nemoguće ako ne budem uključen u proces stvaranja ekipe. Taj posao je u rukama ljudi koji misle da spremni za to. Zato bolje da sva pitanja o prelaznom roku postavljate tom momku. Imao sam razgovor sa jednim od najboljih trenera sveta o potencijalnom pojačanju, taj trener misli da bi igrač o kojem je reč bio veliko pojačanje za nas, ja to isto mislim, ali Klajn ne misli i zato taj igrač nije kod nas”, rekao je Jokanović.

Srpski stručnjak je mislio na brazilskog vezistu Andreasa Pereiru iz Mančester Junajteda. On ga je želeo na pozajmicu u Fulamu, Murinjo je bio raspoložen da ga pošalje, ali Klajn je procenio da to nije dobar potez. Ista situacija je i sa Džejmsom Vilsonom kojeg je Murinjo hteo da ustupi Jokanoviću, ali Klajn je stopirao posao i mladi napadač je otišao u Derbi.

Razlaz je na pomolu…

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TOP pojačanje stiglo u Fulam - Jokan dobio jednog od najboljih igrača EURA! (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2016, 19:26

Klub iz Londona za svega nekoliko sati napravio dva velika posla....Pre podne bio je veoma ljut i verovatno ozbiljno razmišljao da napusti funkciju menadžera Fulama, a posle podne čelnici londonskog kluba napravili su dva sjajna poteza koja bi mogla da smekšaju Slavišu Jokanovića!..►Jokanu prekipelo,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.