Strašni Lajpcig razbio Šalke u Gelzenkirhenu, košmarni dan za Srbe u Bundesligi! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašni Lajpcig razbio Šalke u Gelzenkirhenu, košmarni dan za Srbe u Bundesligi! (video)

Po povratku iz Londona, ekipa Lajpciga još moćnija.

Fenomenalna sedmica za ekipu Lajpciga, koja je nekoliko dana posle pobede nad Totenhemom u Londonu, u osmini finala Lige šampiona (1:0), večeras deklasirala Šalke u Gelzenkirhenu, u meču 23. kola Bundeslige.

Ovoga puta 5:0 za Lajpcig, još je Šalke i dobro prošao...

Već u prvom minutu domaći su morali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da vade loptu iz mreže, Zabicer je sa oko 25 metara raspalio po lopti, golman domaćih je očajno reagovao i Lajpcig je poveo sa 1:0.

Držali su se domaći negde do 60. minuta, a onda počinje prava kanonada gostiju. U 61. minutu Timo Verner duplira prednost, loptu je poslao pod prečku, a sve dileme oko pobednika rešava Halstenberg, sedam minuta kasnije.

Šalke se potpuno predao posle toga, u 80. minutu Anhelinjo se prošetao kroz odbranu Šalkea i iskosa sa leve strane pogodio suprotni ugao, a osam minuta kasnije slična ''šetnja'' je još jednom viđena, samo što je ovog puta egzekutor bio Forsberg.

Do kraja još jedna velika prilika za Forsberga, ali nije bio precizan, ostalo je 5:0 za Lajpcig, koji se ponovo vratio na drugo mesto na tabeli.

Baš kao i Marko Grujić u debaklu Herte protiv Kelna, i Matija Nastasić je bio akter Šalkeovog debakla protiv Lajpciga. Na terenu je proveo svih 90 minuta.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.