Stjepanović ispunio olimpijsku normu

Izvor: NaDlanu.com, 05.Mar.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjepanović ispunio olimpijsku normu

Srpski plivač Velimir Stjepanović ispunio je olimpijsku A normu u disciplini 200 metara delfin na Otvorenom prvenstvu Velike Britanije u Londonu i time obezbedio učešće na Olimpijskim igrama.

Olimpijski tim Srbije sada ima 56 sportista, kao i šest tenisera, prema učesničkoj simulaciji i trenutnim pozicijama na ATP i WTA.Stjepanović je u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ostvario vreme od jednog minuta i 56,18 sekundi, što je i najbolje vreme u svetu ove sezone. Olimpijska A norma je 1:56.86.Ovaj 18-godišnji plivač od početka Otvorenog prvenstva Britanije postiže odlične rezultate, pošto je do sada već osvojio dve medalje. Prethodno je osvojio srebro na 400 metara slobodnim stilom, stigavši na cilj iza svetskog šampiona iz 2009. godine Paula Bidermana iz Nemačke.Stjepanović je rodjen i živi u Dubaiju, gde su njegovi roditelji emigrirali početkom devedesetih. Nedavno mu se tamo priključio i drug iz reprezentacije Stefan Šorak.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stjepanović ispunio normu za OI u 200 metara delfin

Izvor: Studio B, 05.Mar.2012

Srpski plivač Velimir Stjepanović ispunio je olimpijsku A normu u disciplini 200 metara delfin na Otvorenom prvenstvu Velike Britanije u Londonu i time obezbedio učešće na Olimpijskim igrama. ..Olimpijski tim Srbije sada ima 56 sportista, kao i šest tenisera, prema učesničkoj simulaciji i trenutnim...

Nastavak na Studio B...

Stjepanović isplivao normu za OI

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2012

Reprezentativac Srbije Velimir Stjepanović isplivao je olimpijsku A normu u disciplini 200 metara delfin na Otvorenom prvenstvu Velike Britanije u Londonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Stjepanović za B92: Cilj je finale

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 00:20

Velimir Stjepanović, koji je u ponedeljak ujutru izborio A normu za OI na 200m delfin, kaže za B92 da mu je to najveće dostignuće u dosadašnjoj karijeri..."Kada sam video da sam ostvario rezultat potreban za Olimpijske igre, bio sam veoma srećan, pogotovo što mi je to pošlo za rukom na jutarnjoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.