Srpske rakije među najboljima u Londonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2020, 11:11

Srpske rakije među najboljima u Londonu

Rakije iz tri srpske destilerije, članice Nacionalne asocijacije proizvođača rakije "Srpska rakija", dobile su značajna priznanja na velikom Međunarodnom takmičenju za vina i alkoholna pića u Londonu.

Nagrade su osvojile rakije iz destilerija Tok, Stara Sokolova i Ognjena.

Kako je saopštio Savez proizvođača rakija Srbije, destilerija Tok dobila je dve srebrne medalje za rakije od šljive, Stara Sokolova je nagrađena srebrnom medaljom za šljivovu prepečenicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i bronzanom medaljom za sedam godina staru šljivovicu.

Obe rakije su iz užičke firme RB Global.

Bronzana medalja pripala je i rakiji od jabuke staroj osam godina brenda Ognjena, koju proizvodi preduzeće "Braća Tomašević" iz Prijepolja.

Takmičenje u Londonu se smatra jednim od najznačajnijih svetskih nadmetanja za ocenu kvaliteta vina i alkoholnih proizvoda.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.