Sretnom Francuzu 184 miliona funti

Izvor: Capital.ba, 16.Okt.2021, 14:17

Sretnom Francuzu 184 miliona funti

LONDON – Džek pot lutrije “Euromilions” u vrijednosti od rekordnih 184 miliona funti konačno je izvučen, a sretni dobitnik je Francuz, saopštila je Nacionalna lutrija Britanije. Foto: Pixabay Izvučeni su dobitni brojevi 21, 26, 31, 34, 49 i dodatni takozvani brojevi sretne zvijezde 02 i 05, javlja “Skaj njuz”. Dobitnik koji ima 60 dana da preuzme dobitak moći će da računa da je bogatiji od pjevačice Adel, čije se neto >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << bogatstvo procjenjuje na 130 miliona funti, piše “Sandej tajms”. Fond za naredno izvlačenje džekpota je oko 14 miliona funti. Od početka godine pet dobitnika dobilo je džekpot lutrije “Euromilions”, uključujući anonimne dobitnike od 122 miliona u aprilu i 111 miliona funti u junu. “Euromilions” je trannacionalna lutrija koja se igra u devet evropskih zemalja. Izvlačenje je utorkom i petkom uveče sa minimalno zagarantovanim džekpotom od 17 miliona evra, što se može povećati i do impresivnih 230 miliona evra. Srna Чланак Sretnom Francuzu 184 miliona funti се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

BIĆE BOGATIJI OD ADEL Izvučen džek pot evropske lutrije rekordne vrednosti: Srećnom dobitniku 220 MILIONA EVRA

Izvor: Blic, 16.Okt.2021

Džek pot lutrije "Euromilions" u vrednosti od rekordnih 184 miliona funti (oko 220 miiona evra) konačno je izvučen, a srećni dobitnik je Francuz, saopštila je Nacionalna lutrija Britanije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.